Korson Palloseura
KOPSE
Korson Palloseura ry
Nurmikko ja pallo

Tavitie 1
01450 Vantaa
toimisto@kopse.org
Y-tunnus: 0516309-5

Arkisto Uutiset 2017

Joulukuu

Joulu

30

HAEMME VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

30.12.2017 16:40 (päivitetty 5.1.2018 13:30)

Korson Palloseura hakee vakituiseen työ­suhteeseen valmennus­päällikköä. Hakuaika 30.12.2017 – 21.1.2018.

Vastaa Hakuilmoitukseen 21.1.2018 mennessä ja lähetä hakemuksesi sähkö­postilla osoitteiseen rekrytointi(a)kopse.org.

Joulu

22

Hyvä Joulua!

22.12.2017 23:50

Joulukortti: Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018

Joulu

18

KOPSE P04K

18.12.2017 23:10

UUSI JOUKKUE PERUSTETAAN !!

Korson Palloseuraan perustetaan uusi 2004 syntyneiden poikien kilpa­tason joukkue KOPSE P04K.

Joukkueen toiminnassa korostuvat tavoit­teellinen ja määrä­tietoinen harjoittelu, ammatti­taitoinen ja innostava valmennus sekä moti­voituneen urheilijan laadukas arki. Joukkue harjoit­telee huippu­olosuhteissa ympäri vuoden.

Kaudella 2018 KOPSE P04K pelaa P14 Etelä-Länsi liigaa.

Joukkueeseen haetaan uusia pelaajia!!

Lisätietoa P04K:n sivulla.

Joulu

13

Seuran turnaussivut

13.12.2017 23:00

Seuran järjestämät turnaukset löytyvät nyt Turnaussivustolta. Linkki uudelle sivulle löytyy myös tämän sivun alaosasta sekä otsikon Tulevat tapahtumat alta.

Marraskuu

Marras

30

Seuran syyskokous 2017

30.11.2016 8:00 (julkaistu Facebookissa 29.11.2017)

Seuran syyskokous pidettiin 29.11.2017 Ruusu­paviljongissa. Paikalla oli johto­kunnan lisäksi noin 30 seuran jäsentä.

Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin johto­kunnassa jo jonkin aikaa toiminut Santtu Vähälä.

Arvostetun kunniapuheenjohtajamme Aulis Jorosen jäädessä nyt ansaitulle eläkkeelle seuran virallisesta toiminnasta, vara­puheen­johtajan pesti on poikkeuk­sellisesti yhden vuoden mittainen. Tämä sen vuoksi, jotta seuraava vara­puheen­johtajan valinta osuu puheen­johtajan valinnan kanssa samaan syksyyn.

Uudeksi johtokunnan jäseneksi ehdotettiin ja valittiin P05 joukkueen­johtaja Mikko Montonen. Vanhoina jäseninä johto­kunnassa seuraavan kaksi­vuotis­kauden jatkavat Jani Rouhiainen ja Kari Jurva.

Näiden valintojen lisäksi kokouksessa käsiteltiin vuoden 2018 toiminta­suunnitelma ja talous­arvio­esitys. Molemmat esitykset hyväk­syttiin sellaisenaan.

Johtokunta kiittää seuran jäseniä heidän vilkkaasta osallis­tumisestaan tähän syys­kokoukseen. Se voi osoittautua tärkeämmäksi seuran tulevaisuudelle kuin ehkä tulisi ensin ajatelleeksi.

Marras

14

KUTSU SYYSKOKOUKSEEN 29.11.2017 klo 18.30

14.11.2017 20:30

Paikka: Ruusupaviljonki, Kisatie 21.

Seuran sääntöjen määräämä syys­kokous pidetään 29.11.2017 klo 18.30 Ruusupaviljongin salissa. Syys­kokouksessa tapahtuneen virheen johdosta äänestämään pääsi henkilöitä, jotka eivät olleet yhdistyksen jäseniä eivätkä siten äänestämään oikeu­tettuja. Tästä syystä joudumme pitämään uuden syyskokouksen.

Tervetuloa!

Marras

8

Taitokilpailut Laaksolahdessa

8.11.2017 18:40

Vuoden 2017 Taitokilpailut pidettin Laaksolahden jalkapallohallissa 1. – 5.11.2017. Korson Pallo­seurasta taito­kilpailu­mitalin voittivat seuraavat juniorit:

Tytöt 14 vuotta

Tabell Mette pronssi

Pojat 10 vuotta

Nenonen Nuutti hopea
Kiviharju Julius pronssi
Nummi Leevi pronssi
Rytky Kimi pronssi
Vuori-Karvia Paavo pronssi

Pojat 9 vuotta

Sirviö Johan pronssi

Pojat 8 vuotta

Nummi Niklas kulta
Hannila Raul hopea
Korhonen Samu hopea
Korsikin Amos hopea
Lehtonen Ahti hopea
Majanto Erno hopea
Mammedov Eltun hopea

Johtokunta onnittelee pelaajia suorituksista.

Marras

1

Futiskerhot peruttu sunnuntaina 5.11

1.11.2017 17:00

Legirus Arenan halliyhtiöltä saadun tiedon mukaan kupla ei nouse vielä sunnuntaina 5.11.2017. Tästä syystä Futiskerho ja perhefutiskerho on peruttu tuona päivänä.

Olemme pahoillamme tästä ja toivomme että halli­yhtiö saa kuplan mahdolli­simman nopeasti käyttökuntoon.

KOPSE tarjoaa tammikuussa 14.1 ja 21.1 futis­kerhoille korvaavat vuorot.

Lokakuu

Loka

28

Legirus Arena pois käytöstä

28.10.2016 0:20 (päivitetty 15:00

Legirus Arenan kuplahalli on romahtanut. Syynä ilmeisesti lumen paino. Kaikki harjoitus­vuorot hallissa on toistai­seksi peruttu. Tiedotamme lisää asiasta kun tiedämme milloin harjoitus­vuorot jatkuvat taas hallissa.

Legirus Arena on halli­yhtiön ilmoituksen mukaan kiinni la 28.10 – pe 3.11.2017 korjaus­töiden vuoksi. Halli­yhtiön tietojen mukaan hallin pystyttänyt yhtiö on arvioinut että halli saataisiin pystyyn ensi viikon viikon­loppuna la 4.11.2017.

Vantaan Liikuntatoimi on luvannut, että Joki­varren teko­nurmi puhdistetaan lumesta mahdollisimman pian, joten saamme siirrettyä joitakin vuoroja sinne.

Loka

12

Seuran toimisto kiinni syyslomalla

12.10.2017 17:15

Vaahteranlehti syksyllä.

Toimisto on kiinni ja seuran toiminnan­johtaja Juha Mattila on lomilla 13. – 22.10.2017 Vantaan koulujen syys­loman ajan.

Kiireellisissä asioissa voi kääntyä seuran puheen­johtajan puoleen, (050 331 6500). Toimiston sähkö­postit lukee tuona aikana seuran sihteeri Kari Jurva (0400 709 943).

Loka

10

KUTSU SYYSKOKOUKSEEN 27.10.2017 klo 17.15

10.10.2017 11:25

Paikka: Ruusupaviljonki, Kisatie 21.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntö­määräiset asiat. Kokouksen jälkeen iltaa jatketaan pikku­joululla.

Tervetuloa!

Syys

10

SPL Uusimaan syyskuun tiedote

10.9.2017 23:30

Uusimman tiedotteen aiheena mm. seurakehitys. Tiedote on ladattavissa täältä.

Syys

9

JOKIVARREN KENTTÄ ON NYT AULIS AKTIA AREENA

9.9.2017 19:25

AULIS AKTIA AREENAn alumiininen kyltti

Aiemmin Jokivarren hiekka­kenttänä ja yhtenä Korson Pallo­seuran koti­kenttänä tunnettu alue on tänään saanut uuden nimen, jolla ilmaisemme tuntemaamme kunnioitusta seuran perustaja­jäsentä ja kunnia­puheen­johtajaa Aulis Jorosta kohtaan.

Lue alumiinisen plakaatin sisältö täältä

Näytä puheenjohtajan terveiset

Seuran puheenjohtajan puheenvuoro

Monella meistä oli suuri ilo olla tänään oman kentän avajaisissa, virallisesti Aulis Aktia Areenan avajaisissa.

Sorvatien/Jokivarren kenttä, josta tänään tuli Aulis Aktia Areena, on ollut Korson Pallo­seuran käytössä jo seuran perustami­sesta alkaen. Kenttä on elänyt eri­laisia vaiheita vuosien mittaan ja luonnollisesti käyttö­aste on vaihdellut hyvinkin paljon.

Noin kaksi vuotta sitten seurassamme nousi jälleen haave omasta teko­nurmi­kentästä ja sen sijoit­tumisesta Korson koulun kentälle. Tästä syttyi unelma, jonka avulla voisimme helpommin kehittää toimintaamme ja luoda mahdolli­suuden seuran nuorille harrastaa lajia kodin lähellä. Seuran johtokunta päättikin perustaa erillisen hanke­työ­ryhmän, jonka tavoitteena oli saada aikaiseksi teko­numi­kenttä Korsoon.

Teimme oman laajan suunni­telmamme kentän sijoit­tumi­sesta Korson kentälle ja kävimme esittelemässä hanketta kaupungin liikunta­toimessa — tietämät­tämme että asiaa esiteltiin jo kolmatta kertaa. Varsin pian esittely­tilaisuudessa meille perusteltiin, miksi kenttää ei voi eikä kannata rakentaa Korson kentälle. Liikuntatoimi esitti meille muut mahdolliset paikat, mihin kentän voisi Korsossa rakentaa. Päädyimme yhdessä liikunta­toimen kanssa Joki­varteen, jossa oli parhaat mahdolli­suudet rakentaa kenttä. Vaikkakin olimme pitäneet varsinaisen tiedon hanke-esityksestä piilossa, oli "kylän tieto­toimisto" tiedottanut jo liikunta­toimea hankkeestamme. Ymmärsimme varsin hyvin, ettei tästä tyylistä pidetty, kun olimme "piilossa" vieneet hanketta eteenpäin. Liikunta­toimi vakuuttui kuitenkin meidän esityksestämme, joka oli erittäin hyvin laadittu, niin kuin Korsossa on yleensä tapana asiat tehdä.

Tässä vaiheessa meillä oli kuitenkin vähän peli­kieltomainen olo ja ajoimme suoraan kokouksesta Joki­varteen katsastamaan, miten kenttä oikeasti saadaan mahtumaan paikalleen. Teimme uuden suunnitelman ja vietimme monta iltaa sitä laatien. Uusi esityksemme oli jopa parempi kuin ensimmäinen, sillä olihan esitys jo kertaalleen hyvin harjoiteltu. Varsin nopeasti pääsimme maan­vuokrasopimuksen alle­kirjoitta­miseen.

Samaan aikaan olimme jo ottaneet yhteyttä kaikkiin Suomessa toimiviin teko­nurmi­toimittajiin ja tutustuneet heidän tuotteisiin ja toiminta­tapoihin. Teko­nurmen toimittajan valinnassa meille tärkeimmät kriteerit olivat kentän ominaisuudet ja ominaisuuk­sien säilyminen koko elin­kaaren ajan. Tutustuttuamme saamiimme esityksiin ja tarjouksiin, valinta oli erittäin helppo. Saltexin laatu ja tapa toimia tekivät meidän päätöksen­teon todella helpoksi.

Tekonurmihankeryhmässä oli samaan aikaan käynnissä rahoitus­suunnitelmat erilaiset skenaariot huomioiden. Kaikkia rahoitus­vaihtoehtoja ja muita asioita emme itse koettaneet kehittää, vaan otimme yhteyttä valitsemiimme seuroihin saadaksemme käyttöömme parhaat käytännöt ja tavat hankkeen eteenpäin viemiseksi. Haluamme kiittää erityisesti Itä-Hakkilan Kilpaa ja Mika Kottilaa suuresta avusta hankkeemme eteen, SuperMikuli vastaili kaikkiin hieman harrastelija­maisiinkin kysymyksiimme asiallisesti ja luoden tietämät­tään uskoa meihin.

Kenttätöiden varsinaisesti alkaessa saimme kutsun johonkin kaupungin työ­maa­kokoukseen ja ihmettelimme, mitä täällä näitä virkamiehiä nyt näin paljon on? Naureskelimme itseksemme alkuun näitä kaupungin työmaita — yksi tekee ja muut katsoo ja pätee. Ensimmäinen kokous olikin vähän lämmittelyä ja askel­merkkien sovittamista näin jälki­käteen ajateltuna. Toisessa kokouksessa alettiin tehdä jo asioita ja jokaisen viskaalin läsnä­olon merkitys selvisi. Meidän mielestämme isoja päätöksiä syntyi liuku­hihnalta huomioiden kuitenkin koko ajan viereisen työmaan toimivuus. Jossain vaiheessa tuli uskon loppumistakin eräillä, kun jostain oli saatu vääriä mittoja kentästä ja meinasi jollain kauniimman suku­puolen edustajalla tulla jalka­pallon kokoiset kyyneleet silmistä. Tässä vaiheessa kaivoimme hieman korso­laista asennetta ja posi­tiivi­suutta itsestämme esiin ja loimme sitä myös muihin läsnä­olijoihin kokouksessa. Niin kuin aina yleensä tapahtuu, asioilla on tapana selvitä ja hyvillä asioilla tarkoitus toteutua, vaikka olisi isohkojakin asioita esteenä.

Varsinainen teko­nurmen asentaminen oli nopeata ja ammatti­maista työtä. Kenttä valmistui jo kaksi viikkoa ennen suunniteltua. Tuntui jopa siltä, että kenttä valmistui liian nopeasti. Takana alkoi olla tiivis noin 18 kuu­kauden työ­rupeama ja epä­todellisuus vaihtui todelli­suudeksi, kun Saltex luovutti paperit kuitattavaksi ja luovutti työmaa-aidan avaimen. Tähän tuskin oltaisiin päästy ellei kaupungin, meidän ja Saltexin yhteis­työ olisi ollut niin mutka­tonta, luotettavaa ja helppoa.

Kun puhelin soi ja sanottiin, että "kenttä valmistuu huomenna klo 18", meille tulikin vähän liian kiire saada ensimmäiset käyttäjät kentälle. Kiire johtui siitä, että olimme sopineet jalka­pallo­maalien toimittamisesta vasta myöhemmin samalla viikolla. Onneksemme saimme maalit pika­toimituksena kentälle.

A-pojat ensimmäisinä uudella tekonurmella.

Seuran A-juniorit, jotka ovat aloittaneet jalka­pallon seurassamme noin 13 vuotta sitten, ja joka on säilynyt joukkueena yhte­näisenä muutamaa luonnollista vaihtoa lukuun ottamatta, pääsivät ottamaan ensi­kosketuksen kenttäämme. Oli ilo katsoa nuorten miesten ilmettä ja tarinan kerrontaa "#¤% jätkät me ollaan ekat kentällä #¤%".

Kenttä on nyt otettu käyttöön ja osalle teistä ei varmastikaan kentän nimi aukea. Kentän nimi juontaa Aulis ”Aku” Joroseen, joka on yksi seuramme perustaja­jäsenistä ja myös sen kunnia­puheenjohtaja. Aulis on erilaisin tavoin tukenut seuraa ja sen junioreita vuosien aikana. He, jotka Auliksen tuntevat, ovat varsin tietoisia, ettei hän ole koskaan halunnut ottaa mitään kunniaa itselleen tekemistään suur­töistä seuran tai alueen nuorten eteen. Hankkeen suurin ja vaikein työ olikin saada Aulis itse hyväksymään nimensä kentän nimeksi. Taisi olla kolmas tai neljäs kerta kun perustelimme, miksi haluamme Auliksen nimen kenttään. Meille se oli itsestään selviö, muttemme alussa olleet sanoit­taneet asiaamme oikein. Aulis vihdoin myöntyi nimensä käyttöön ja samalla saimme kertoa hänelle, että Auliksen nimi käy myös suurimmalle sponsorille Aktia-pankille.

Jäsenistön mielestä oli alusta alkaen todella hienoa, jos Akun nimen saisi jollain tavalla esiin. Monissa tapaamisissa ja kokouksissa eri keskustelu­kumppanien kanssa oli Akun nimi lähes aina noussut esiin ja varsin monasti olemme kuulleet jonkun hyvän muiston liittyen KOPSEen ja Akuun.

Akun pojat esittävät isot kiitokset ikonille poikien eteen tehdystä työstä jalkapallon ja työelämän puolella. Kiitoksena tästä mittavasta työstä kentälle on tänään Seri-Decon ja Akun poikien avustuksella kiinnitetty plakaatti kunnioittamaan Auliksen tekemää työtä seurassamme sekä suomalaisen jalka­pallon eteen.

Henkilöt ja heidän perheitään, joita KOPSE seura­yhteisö kiittää tekemästään työstä ja uhraamastaan ajastaan ovat seuraavat:

 • Itseoikeutetusti ensimmäisenä tietenkin Aulis "Aku" Joronen, KOPSE
 • Teppo Parsama, KOPSE
 • Kari Jurva, KOPSE
 • Juha Mattila, KOPSE
 • Simo Sillanpää, KOPSE
 • Harri Häkkinen, KOPSE
 • Terhi Joenpolvi, KOPSE
 • Jani Rouhiainen, KOPSE
 • Mika Kottila I-HK
 • Veli-Matti Kallislahti, Vantaan kaupunki
 • Jari Lärka, Vantaan kaupunki
 • Anu Jokela, Vantaan kaupunki
 • Ari Asikainen, Vantaan kaupunki
 • Taina Suonio, Vantaan kaupunki
 • Ismo Makkonen, Vantaan kaupunki
 • Niina Korko ja muu Jokivarren koulun henkilökunta
 • Muut kaupungin virkamiehet
 • Jari-Pekka Niskanen, Saltex
 • Monien pelaajien vanhemmat, jotka ovat osallistuneet erilaisin panoksin kenttä­hankkeeseen

Kiittäen,
Petteri Forssell
Puheenjohtaja
Korson Palloseura ry

Syyskuu

Syys

5

JOKIVARREN KENTÄN AVAJAISET 9.9.2017

5.9.2017 18:20 (päivitetty 7.9.2017 21:10)

Jokivarren avajaisten mainos (päivitetty).

Vietämme Jokivarren tekonurmikentän avajaisia lauantaina 9.9.2017 klo 11 – 14. Tapahtuma on suunnattu koko perhelle ja sinne on vapaa pääsy. Suosittelemme, että mahdollisimman moni pelaaja tulisi paikalle polkupyörällä tai kävellen. Lisää pysäköintitilaa löytyy koulun toiselta puolelta.

Fillari- ja bussireitit paikalle löytyvät Kentät sivulta.

Lisätietoa tapahtumasta alla olevasta mainoksesta. Huom. Hiusmuotoilijat eivät valitettavasti pääsekään paikalle.

Avajaisten mainos (versio 1.2, 7.9.2017)

Syys

3

Jokivarren pukuhuone maalattu

3.9.2017 17:15

Jokivarren tekonurmikentän pukuhuone on maalattu sekä sisältä että ulkoa. Ulko­seinien väriksi valittiin seuran koti­peli­paidoissaan käyttämä vihreä.

Kuva vihreästä pukuhuonerakennuksesta.

Elokuu

Elo

26

KOPSE P07 kultaa ViTa eloturnauksesta

26.8.2017 15:00

Hurraavia P07-poikia

Katso mitalienjakokuva ja tulokset P07:n sivulta.

Elo

23

Tekonurmi on nyt paikoillaan...

23.8.2017 23:20

Ekat harjoitukset.

... ja ensimmäiset harjoitukset on jo pidetty. Katso uusimmat kuvat uuni­tuoreesta teko­nurmi­kentästä, joka on tarkoitettu korso­laisille ja muillekin jalka­pallon harrastajille.

Yli vuosi siinä meni, mutta kun katsoo kentän pintaa niin voi sanoa, että kyllä se kannatti.

Elo

20

SPL Uusimaa – elokuu 2017

20.8.2017 10:00

Elokuun tiedote on luettavissa täältä. Aiheina muun muassa syksyn sarjojen alkamiset (futsal, Karuselli). Tanelin videoblogissa aiheena #respect: "Jokainen solvaus, räyhääminen tai fyysinen koskeminen on liikaa".

Tekonurmen levittäminen Jokivarren kentälle on alkanut.

Elo

15

TEKONURMEA LEVITETÄÄN JO!

15.8.2017 14:20

Projekti on pitkältä tuntuneen odottelun jälkeen siirtynyt vaiheeseen, jossa teko­nurmea levitetään kentän pintaan. Vaalea hiekka vaihtuu tumman­vihreään mattoon 4 m leveinä kaista­leina.

Näpäyttämällä kuvasta tai linkistä saat esille suurennoksen.

Elo

13

Pyöräily- ja bussireitit Jokivarteen

13.8.2017 16:50

Sivulle PELITOIMINTA | Kentät on lisätty kartat polku­pyöräilijöille ja bussilla Joki­varren kentälle saapuville.

Heinäkuu

Heinä

15

P04 B-finaalin voittoon Helsinki Cupissa

15.7.2017 13:30

KOPSE P04 Valkoiset saavutti B-finaalin voiton kova­tasoisessa Helsinki Cupissa. Lue lisää ja katso kuva voittaja­joukkueesta joukkueen sivuilta.

Johtokunta onnittelee poikia hienosta saavutuksesta.

Heinä

5

SPL Uusimaan tiedote heinäkuulle

5.7.2017 20:40

Heinäkuun SPL Uusimaan tiedote on luettavissa täältä.

Heinä

5

Lahti Soccer turnauksesta pronssia

5.7.2017 11:15

P04 Mustat-Vihreät joukkue saavutti kuun vaihteessa pidetyssä Lahti Soccer turnauksessa pronssi­sijan. Katso kuva ja lue tulokset joukkueen sivulta.

Kesäkuu

Kesä

28

Tekonurmiprojektin seuranta

28.6.2017 22:50

Voit seurata tekonurmiprojektin edistymistä ja katsoa kuvia matkan varrelta projektin blogisivulta.

Kesä

13

P02:lle kultaa Summer 2017 turnauksessa

13.6.2017 22:50

KOPSE P02 voitti kultaa Jokelan Kisan järjestämässä turnauksessa. Katso kuvat joukkueen sivuilta.

Johtokunta onnittelee poikia hienosta saavutuksesta.

Toukokuu

Touko

14

SPL Uusimaa – toukokuu 2017

14.5.2017 9:10

Toukokuun tiedote on luettavissa täältä. Aiheina muun muassa #Kannustamua kampanja ja syksyn sarjojen muutokset.

Touko

7

Sponsorisopimus Vantaan Energian kanssa

7.5.2017 10:20

Kuva roskasta ja sen keruusta

Vantaan Energia on lähtenyt sposoroimaan teko­nurmi­hankettamme.

Nyt tehdyn sopimuksen ehtona on, että osallistumme roskattomin kaupunki haasteeseen. Korson Pallo­seura otti haasteen vastaan ja osallistui jo Korso-Seuran järjestämään Siisti Korso tempaukseen Korson keskei­simpien alueiden siivoami­seksi. Tänäkin vuonna jätettä kertyi kohtuullinen määrä.

Lisäksi vastaamme Joki­varren kentän ja ympäristön siistinä pitämisestä sekä osallistumme Tikkurila Festi­vaalien siivous­toimintaan. Jatkossa merkitsemme Face­bookissa tätä osaa seuramme toiminnasta #roskattomin­kaupunki hashtagilla.

Touko

2

KORSON PALLOSEURA RY:N YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS

2.5.2017 23:30 (päivitetty 3.5.2017 01:18)

Kokous on Ruusu­paviljongissa 17.5.2017 klo 18.00.

Tekonurmen hankkimiseksi tarvittavan pankkilainan saamisen edellytyksenä on Korson Pallo­seura ry:n takaus KOPSE Teko­nurmi oy:lle.

Korson Palloseuran taloudellinen tilanne on hyvä. Siksi johto­kunta hakee ry:lle lupaa taata laina oy:lle enimmillään 50 000 €:n arvosta käyttäen hyväksi myös vuoden 2017 talous­arvioon kuulu­mattomia tuottoja. Hanke ei edelleen­kään lisää joukkueiden toiminta­kustannuksia.

Tervetuloa!

Touko

2

Haravointia Ruusupaviljongilla 9.5 klo 15 – 17

2.5.2017 11:00

Pientä keväistä haravointia on tarjolla raikkaassa ulko­ilmassa Ruusu­paviljongin lähi­ympäristössä. Voit tulla vaikka vain 20 minuutiksi tai pariksi tunniksi.

Ruusupaviljonki on korsolaisten yhdistysten, mukaanlukien Korson Pallo­seura, "yhteistä omaisuutta" ja meidän kannattaa pitää huolta paikan ilmeestä ja viihtyvyydestä. Jos siis et satu olemaan liian kiireinen tiistaina 9.5.2017 ja sinulta löytyy harava niin tule paikalle klo 15 alkaen. Haravan puutekaan ei välttämättä ole este. Tarjolla on myös muutama yli­määräinen harava

Samalla voit tutustua Ruusu­paviljongin tiloihin ja todeta, että paikka on oivallinen myös johonkin omaan tilaisuuteesi, kuten vaikkapa syntymä­päivä­juhliisi. Paikan vuokraa­minen on varsin edullista.

Huhtikuu

Huhti

25

HARAVOINTITALKOOT PERUUNTUIVAT

25.4.2017 13:10

Valitettavasti haravointitalkoot on peruutettu sään vuoksi. Uusi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Huhti

25

P02 turnauksessa Italiassa

25.4.2017 00:10

Lue juttu ja katso kuvat P02 joukkueen turnausmatkasta Italiaan täältä.

Huhti

20

Kauden 2017 avajaiset 29.4.

20.4.2017 16:30

Kauden avajaiset 2017 mainos.

Korson Palloseuran järjestämä ja kaikille avoin kauden 2017 avajaiset koko perheelle pidetään lauantaina 29.4.2017 Korson Urheilu­kentällä klo 11.00 – 15.30.

Luvassa on perinteiseen tapaan ystävyys­otteluja, näytöksiä, buffetti ja paljon muutakin mukavaa koko perheelle. Nyt on kaikilla halukkailla lapsilla ja nuorilla tilaisuus tulla kokeilemaan ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia, miltä jalka­pallo­harjoitukset oman ikäisten pelaajien kanssa tuntuvat.

Oheisessa mainoksessa on tapahtuman tarkemmat tiedot sekä esitysten ja ja harjoitusten aika­taulut.

Tervetuloa!

Huhti

19

Haravointia Ruusupaviljongilla 25.4

19.4.2017 20:10

Pientä keväistä haravointia on tarjolla raikkaassa ulko­ilmassa Ruusu­paviljongin lähi­ympäristössä. Voit tulla vaikka vain 20 minuutiksi tai pariksi tunniksi.

Ruusupaviljonki on korsolaisten yhdistysten, mukaanlukien Korson Pallo­seura, "yhteistä omaisuutta" ja meidän kannattaa pitää huolta paikan ilmeestä ja viihtyvyydestä. Jos siis et satu olemaan liian kiireinen tiistaina 25.4.2017 ja sinulta löytyy harava niin tule paikalle klo 14 alkaen. Haravan puutekaan ei välttämättä ole este. Tarjolla on myös muutama yli­määräinen harava

Samalla voit tutustua Ruusu­paviljongin tiloihin ja todeta, että paikka on oivallinen myös johonkin omaan tilaisuuteesi, kuten vaikkapa syntymä­päivä­juhliisi. Paikan vuokraa­minen on varsin edullista.

Huhti

13

Vetoomus energiajuomista

13.4.2016 16:50

Korson Palloseura alle­kirjoitti monen muun urheilu­seuran tavoin vetoo­muksen energia­juomien myynnin kieltämi­seksi alle 16-vuotiaille.

Korsossa kieltoon mukaan lähteneitä kauppoja ovat:

 • K-market Riskilänkuja
 • K-market Kulomäki
 • K-supermarket Korso
 • K-supermarket Nikinmäki
 • R-kioski Korson asema
 • R-kioski Koivukylän ostoskeskus
 • R-kioski Otavantie

Huhti

10

SPL Uusimaan huhtikuun tiedote luettavissa

10.4.2016 15:50

SPL Uusimaan uusin tiedote on luettavissa täällä.

Huhti

9

Vuosijulkaisu 2017 nyt myös netissä

9.4.2016 13:35

Korson Palloseuran vuoden 2017 vuosijulkaisun kansikuva.

Julkaisu on nyt luettavissa myös netissä.

Lataa julkaisu täältä (13 MT)

Huhti

3

KopsAKAT hopealle

3.4.2016 15:50

KopsAKAT naisten harraste­joukkue sijoittui hopealle viikon­loppuna pidetyssä turnauksessa Helsingin Töölössä.

Lue lisää ja katso kuva joukkueen sivulta.

Huhti

3

Vuosijulkaisu 2017 ilmestynyt

3.4.2016 13:20

Korson Palloseuran vuosijulkaisu 2017 on jaettu Vantaan Sanomien jakelun yhteydessä niihin korso­laisiin koteihin alueilla 01450, 01480 ja 01490, jotka eivät ole pyytäneet ilmais­jakelun estoa. Ne seuran pelaajat, jotka eivät asu kyseisillä alueilla, tai eivät muuten vain ole saaneet omaa julkaisua, saavat sen joukkueen­johtajilta tai voivat hakea sen seuran toimistosta. Julkaisua tullaan jakamaan myös tulevissa tapahtumissa.

Vuosijulkaisun sähköinen versio laitetaan ladattavaksi etu­sivulta myöhemmin tällä viikolla.

Huhti

2

Naisten harrastejoukkueelle pronssia

2.4.2016 23:50

Korson Palloseuran naisten harrastejoukue (KoHu) saavutti heti ensimäisessä turnauk­sessa hienon kolmannen sijan. Katso kuva joukkueen sivulta.

Maaliskuu

Maalis

28

Maanvuokrasopimus allekirjoitettu

28.3.2016 12:50

Eilen allekirjoitettiin maan­vuokra­sopimus Vantaan kaupungin kanssa. Alle­kirjoitta­jina oli kaupungin puolelta liikunta­johtaja Veli-Matti Kallis­lahti sekä seuran puheen­johtaja Petteri Forssell ja toiminnan­johtaja Juha Mattila.

Kuva allekirjoitustilaisuudesta, jossa kaupungin ja seuran edustajat.

Lisäksi kaupungin edustajat alle­kirjoittivat juniori­edustajien laatiman Joki­varren kentän säännöt kokoelman, joka korostaa hyviä tapoja ja "kaikki pelaa" henkeä.

Kaupungin liikuntajohtaja junioriedustajiemme kanssa.

Liikuntajohtaja Veli-Matti Kallis­lahti sekä juniori­edustajat Lauri, Aada ja Lukas.

Lue lisää tekonurmiprojektista

Maalis

28

KOPSE luopuu miesten 5 div sarja­paikasta

28.3.2016 12:00

Korson Palloseura joutuu valitettavasti luopumaan miesten 5 divisi­oonan sarja­paikasta kaudella 2017, koska joukkue olisi joutunut lähtemään sarja­kauteen alle 10 pelaajalla.

Korson Palloseura haluaa kiittää yli 20 vuotta miesten joukkueen­johtajana toiminutta Jarmo Ravattista sekä muuta joukkuetta menneistä vuosista.

Maalis

23

Esittelemme tekonurmihanketta

23.3.2016 10:50

Seuran johtokunta esittelee teko­nurmi­hankketta ja sen tämän­hetkistä tilaa seuraavassa Joki­varren Oma­koti­yhdistyksen vuosi­kokouksessa 5.4.2017 alkaen klo 18 Joki­varren koululla.

Maalis

20

KOPSE Naisille kultaa futsal-sarjassa

20.3.2016 22:00

Naisjoukkue varmisti mitalin voittamalla LePa/3:n kauden viimeisenä pelipäivänä Esport Center areenalla.

Lue lisää joukkueen sivulta.

Maalis

19

KOPSE P07 menestyksekäs Järven­pään turnauksessa

19.3.2016 10:30

P07 voitti kultaa E10-ikäisten turnauksessa Järven­päässä. Lue lisää turnauksesta ja katso kuvat voittaja­joukkueesta P07:n sivuilta.

Johtokunta onnittelee poikia hienosta suorituksesta.

Maalis

10

KOKOUSKUTSU: Korson Palloseuran kevätkokous 25.3.2016

10.3.2016 9:40

Seuran sääntö­määräinen kevät­kokous pidetään Ruusu­paviljongissa 25.3.2016 alkaen klo 18.00.

Asialistalla on seuran sääntö­määräiset asiat:

 • Vuoden 2016 toiminta­kerto­muksen esittely
 • Tilin­tarkastus­kertomuksen esittely
 • Tilin­päätöksen vahvis­taminen
 • Vastuu­vapauden myöntä­minen tili- ja vastuu­velvollisille

Tervetuloa!

Helmikuu

Helmi

11

SPL:n helmikuun tiedote ilmestynyt

11.2.2017 23:35

Uusin tiedote.

Aikaisemmat tiedotteetlöytyvät Tiedotteet otsikon alta.

Helmi

10

Uusia pelinohjaajia

10.2.2017 12:15

Seura sai 16 uutta 13-vuotiasta pelin­ohjaajaa P04-joukkuesta. Kun tarvitset pelinohjaajia, käväise Pelin­ohjaajat sivulla. Sieltä löydät yhteys­henkilöt pelin­ohjaajien saamiseksi, satoi tai paistoi.

Kuva pelinohjaajasta sateessa.

Helmi

2

Uudet joukkuekuvat

2.2.2017 19:50

Niiden joukkueiden kuvat on laitettu esille joukkueiden omille sivuille, jotka kävivät kuvauksissa 14. tammikuuta. Pelaaja­kohtaisia kuvia ei ole laitettu esille. Ohessa nuorimman, T10/11-joukkueen ei-niin-totinen suoritus.

Kokeilkaa näpäyttää joukkue­kuvia hiirellä...!

Tammikuu

Tammi

14

Joukkueiden valokuvausaikataulu

14.1.2017 16:00 (päivitetty 16.1.2017 16:40)

Valokuvaus pidetään Ruusupa­viljongissa 21.1.2017 alkaen klo 9.00. Kahvio on auki kuvauksen ajan.

Vaatetus koostuu vihreästä peli­paidasta, mustista verkka­reista tai shortseista. Suosituksena vihreät sukat ja nappikset erityisesti etu­rivissä istuville. Toimi­henkilöiden vaatetus on mustat valmentajan paidat ja mustat verkkarit tai tummat housut.

Joukkue­kohtainen kuvaus­aika­taulu on alla.

KloJoukkue
8.15 – 9.00Kuvauskaluston pystytys
9.00 – 9.30KOPSE P08
9.30 – 10.05KOPSE P07
10.05 – 10.20KOPSE T10/11
10.20 – 10.40KOPSE T08/09
10.40 – 11.05KOPSE T06/07
11.05 – 11.40KOPSE P05
11.40 – 12.15KOPSE P06
12.15 – 12.35KOPSE P09
12.35 – 13.10KOPSE P10
13.10 – 13.20KOPSE B-pojat (P00)
13.10 – 13.40Tauko
13.40 – 14.00KOPSE T04/05
14.00 – 14.15KOPSE Naiset
14.15 – 14.30KoHu naiset
14.30 – 15.00KOPSE P04
15.00 – 15.15KOPSE P02
15.15 – 15.30Tauko
15.30 – 16.00KOPSE T01-03
16.00 – 16.15KOPSE A-pojat (P99)
16.15 – 16.20Johtokunta
16.20 – 16.45Kuvauskaluston purkaminen

Tammi

13

SPL Uusimaa tiedottaa – tammikuu

13.1.2017 20:30

Uusin SPL Uusimaan tiedote on ilmestynyt. Voit lukea sen täältä.

Tammi

13

KUTSU YLIMÄÄRÄISEEN KOKOUKSEEN

13.1.2017 9:55

Seuran ylimääräinen kokous pidetään Ruusu­paviljongissa 26.1.2017 alkaen klo 18.00. Kokouksen aiheena on päätös lainan myöntämisestä KOPSE Tekonurmi oy:lle teko­nurmi­kentän rakentamista varten.

Tervetuloa!

Tammi

10

Kuulumisia tekonurmesta

10.1.2017 21:30

Oman tekonurmen toteutuminen liikahti askeleen eteen­päin kun kaupungin­valtuusto hyväksyi kokouksessaan 9.1.2017 alueen vuokraa­misen Korson Pallo­seuralle 15 vuodeksi, alkaen 1.5.2017.

Seuraava vaihe on vuokrasopimuksen alle­kirjoitta­minen ja roudan sulaminen, jonka jälkeen kaupunki alkaa pystyttää aitoja kentän ympärille.

Lisätietoja KOPSE Tekonurmi oy:n sivulta.

© 2018 Korson Palloseura ry — 12.04.2018 15:33 (fi)