Korson Palloseura
KOPSE
Korson Palloseura ry
Nurmikko ja pallo

Tavitie 1
01450 Vantaa
toimisto@kopse.org
Y-tunnus: 0516309-5

Harrastefutis

Esittely

Tervetuloa Harrastefutiksen omille sivuille!

Harrastefutista Aulis Aktia Areenalla.

Harrastefutis on kivaa pelailua ryhmässä hyvissä olo­suhteissa rentojen ohjaajien kanssa. Tähän joukkueeseen sinun ei tarvitse sitoutua koko vuodeksi, vaan voit harjoitella kuukausi kerrallaan oman jaksamisen, innostumisen ja ajan­käyttösi mukaan.

Harrastefutiksen suosio Suomessakin on kasvanut sitä mukaa kun jalka­pallo­seurat ovat alkaneet tarjoamaan mahdollisuuksia lajin harrastamiseen myös pelkästään liikunnallisin tavoittein, ilman taitavan pelaamisen vaatimaa melkoista panosta lajin opetteluun tai sitoutumista suuriin harjoitus­määriin viikossa.

Tarjoamme 9 – 17 vuotiaille tytöille ja pojille matalan kynnyksen uuden harras­tuksen aloit­taamiseen ja tutus­tumisen edullisesti lajille tyypilli­siin harjoit­teisiin. Laji­tietämyksen lisäksi osallistujat saavat paljon raitista ilmaa, uusia ystäviä ja kuntokin kasvaa kuin huomaamatta.

Mitä tarvitset aloittaaksesi?

Yksinkertaiset perusvälineet ovat riittävät harras­tuksen aloitta­miseksi. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Riittää, että on hiven uteliai­suutta oppia uusia asioita ja rohkeutta tavata muita saman­henkisiä nuoria. Ohjaajamme auttavat sinut alkuun ja neuvovat kaikissa käytännön asioissa.

Voit kokeilla harrastusta tavallisissa lenkki­varusteissakin, mutta teko­nurmelle sopivat nappis­kengät, sääri­suojat, shortsit/verkkarit, säähän sopivat vaatteet kuten T-paita tai verryttely­takki ja juoma­pullo ovat hyödylliset heti kun koet, että tämä on sinun juttusi – jalka­palloa tietenkään unohtamatta.

Mitä tulee välineisiin, jalka­pallo on hyvin edullinen harrastus. Nappikset, sääri­suojat ja jalka­pallon saa muutamalla kympillä ja varusteita löytyy myös käytettyinä. Keravan Inter­sport (City­market-rakennus) auttaa varuste­hankinnoissa. Mainitse "KOPSE Harraste" niin saat 20% alennuksen jalka­pallo­tuotteista.

Lisätietoa jalka­pallon pelaami­sesta ja välineistä löytyy KOPSE oppaasta.

Hinta ja sisältö

Harjoitukset

Harjoitukset pidetään Jokivarren koulun vieressä olevalla uudella teko­nurmella. Osoite on Sorva­tie 18. Kulku­ohjeet kentälle bussilla, polku­pyörällä ja kävellen löytyvät Kentät sivulta.

Ensimmäinen kausi starttaa perjantaina 15.9.2017.

KausiAikaPaikkaHuomautuksia
30.10.2017 – 30.4.2018Maanantaisin klo 17.00 – 18.00Legirus Arena 

Maksut

Harrastefutis maksaa 20 € kuukaudessa. Sen lisäksi tulee vakuutus.

Harraste­vakuutuksen saa seuran kautta. Vakuu­tuksen hinta vaihtelee iän mukaan. Lisä­tietoa vakuutuksista Hoito­ketju sivulla sekä toiminnan­johtaja Juha Mattilalta, toimisto(a)kopse.org, 0400 283 873.

Ilmoittautuminen / Registration

Yhteystiedot

Joukkueen yhteystiedot ovat alla.

Nimi Tehtävä Puhelin ja sähköposti
  Valmennuspäällikkö  

Linkit

Kaverikutsut

Voit kutsua ystäviäsi mukaan kokeilemaan harraste­futista tulosta­malla alla olevia kutsuja ja jakamalla niitä heille. Yhdellä A4-sivulla on 4 kpl A6-kokoisia kutsuja.

Kaverikutsu tytöille
Kaverikutsu pojille

© 2017 Korson Palloseura ry — 15.01.2018 14:07 (fi)