Korson Palloseura
KOPSE
Korson Palloseura ry
Nurmikko ja pallo

Tavitie 1
01450 Vantaa
toimisto@kopse.org
Y-tunnus: 0516309-5

P02 – Turnausmatka Italiaan

Torneo Citta della Pace 2017

Paraati

KOPSE P02 joukkueen turnausmatka Italiaan 14-18.4.2017

P02 joukkueen 17 pelaajaa sekä 16 vanhempaa/sisarusta osallis­tuivat pääsiäisenä Torneo Citta della Pace turnaukseen Italian Roveretossa.

Turnauksen symboli on jätti­mäinen kello, joka sijaitsee Miravalle-kukkulalla Rovereton kylän yllä. Kello on maailman suurin toiminnassa oleva pronssinen kello ja se on valettu ensimmäi­seen maailman­sotaan osallistu­neiden valtioiden lahjoitta­mista tykeistä. Kello soi sodan uhrien muistoksi vielä nykyäänkin joka ilta. Turnauksen avajaisten kunniaksi kello soi 100 kertaa sen jälkeen, kun jokainen maa oli urheilu­valansa lukenut.

Tulopäivänä harjoittelimme paikallisen Alan kylän joukkueen USD Alensen saman­ikäisten poikien kanssa. Viikon­loppuna oli varsinainen turnaus ja pääsimme pelaamaan italialaisia AC Leno Calcio ja US Vallagarina, sveitsi­läistä FC Team La Gruyère sekä Bosnia-Hertse­govinalaista NK Kljuc joukkuetta vastaan. Pelit olivat kestoltaan 2 x 15 minuuttia. Muita skandi­naavisia maita ei tänä vuonna ollut. Ikä­luokassamme oli 20 joukkuetta. Loppusijoituksemme oli 12.

Sunnuntaina joukkueemme palkittiin ikä­sarjamme Fair Play palkinnolla. Saimme pokaalin suuren yleisön edessä Stadio Quercialla yhdessä kolmen ensimmäi­seksi tulleen joukkueen mukana.

Maanantaina retkeilimme Garda-järvelle, joka ei ollut kovin kaukana maja­paikastamme. Oli suuri elämys kiivetä myös 1800 metrin korkeuteen Monte Baldo vuorelle gondoli­hissillä! Kuvan­kauniit maisemat valloittivat sydämemme, puhumattakaan italia­laisesta jäätelöstä, pizzasta sekä aina ystävälli­sistä ihmisistä!

Matka oli hyvin antoisa ja palasimme kotiin monta elämystä ja muistoa rikkaampana! Voimme lämpimästi suositella tätä turnausta muillekin joukkueille.

Kuva turnaukseen osallistuneesta joukkueesta. Kuva joukkueesta Fair play palkinnon jälkeen. Kuva Garda-järvestä.
Kuva jättimäisestä kellosta. Kuva joukkueen voittamista pokaaleista.

© 2018 Korson Palloseura ry — 12.04.2018 15:35 (fi)