Korson Palloseura
KOPSE
Korson Palloseura ry
Nurmikko ja pallo

Tavitie 1
01450 Vantaa
toimisto@kopse.org
Y-tunnus: 0516309-5

P/T12

Esittely

Tervetuloa Korson Palloseuran P/T12-joukkueen omille sivuille!

Seuran nuorimmassa joukkueessa pää­paino on liikunnassa, mutta samalla lapsi oppii jalka­palloilun alkeita ja löytää paljon uusia kavereita, hauskaa pitäen!

Joukkueessa pelaa pääosin 2012 syntyneitä tyttöjä ja poikia.

Mukaan mahtuu lisää innokkaita pelaajia. Ilmoittaudu joukkueeseen. Tule mukaan!

Harjoittelu

Joukkueen harjoitukset koostuvat monipuolisista leikeistä, laji­harjoi­tuksista, sekä joukkueen sisäi­sistä otteluista.

Kesäkauden 2018 harjoitus­ajat

PäiväAikaPaikka
Sunnuntai6.5. – 17.6.2018 klo 16.00 – 17.00Peakfin Arena (Kalmuurin kuplahalli)
Sunnuntai12.8. – 30.9.2018 klo 16.00 – 17.00Peakfin Arena (Kalmuurin kuplahalli)

Hinta

Joukkueen kuukausi­maksu on 20 €. Pelaamista varten tarvitset seuran kautta otettavan peli­passin sekä vakuutuksen, joiden yhteis­hinta on 9 € per kalenteri­vuosi.

Yhteystiedot

Kuvia

Alla on kuvia edellisen yhteis­joukkueen P/T10 pelaajista. Pelaajat ovat uusia, mutta meno on yhtä hauskaa. Kunhan joukkue on muodostunut niin laitamme uusien pelaajien kuviaharjoituksista tänne.

Meillä on kivaa yhdessä!

Kun joukkue on jonkin aikaa harjoitellut, alkavat pelit. Harjoitus­peleistä sovitaan lähi­seutujen saman ikäisten joukkueiden kanssa. OPEL-liigan pelit ovat nuorilla junioreilla ensimmäiset viralliset pelit. Pelit ovat pelaajien mielestä kaikkein parasta ja tunnelma on aina korkealla. Voitto on tietysti riemukasta, mutta häviö ei jää pelaajien mieliä kaihertamaan vaan odotetaan innokkaasti jo seuraava peliä.

Pelejä varten jokaisella pelaajalla on oma peli­paita, jossa on peli­numero ja pelaajan nimi paidan selkä­puolella. Aivan samoin kuin maailman parhaimpien pelaajienkin paidoissa!

Harjoituksissa Kalmuurissa 22.5.2016

P/T12, kuten P/T10 kaksi vuotta aikaisemmin, harjoittelee viikottain syöttöjä, vastaan­ottoja, puolustusta, maalin­tekoa, torjuntoja, peli­silmää, peli­sääntöjä ja montaa muuta asiaa. Näennäisestä yksin­kertai­suudestaan huolimatta, jalka­pallo on äärettömien mahdolli­suuksien peli.

Harjoituksissa kunto kohoaa, potkuista tulee kovempia ja pallon hallinta paranee joka kerta. Riippuen joukkueen koosta, pelaajat harjoittelevat useammissa pien­ryhmissä. Innokkaimmat harjoittelevat myös kotona ja vapaa-ajalla, mutta se ei ole välttämätöntä pysyäkseen muiden pelaajien kehityksen mukana.

Kalmuurin tekonurmen katto oli aikaisemmin kesäkausina laskettuna alas.

© 2018 Korson Palloseura ry — 13.06.2018 10:14 (fi)