Korson Palloseura
KOPSE
Korson Palloseura ry
Nurmikko ja pallo

Tavitie 1
01450 Vantaa
toimisto@kopse.org
Y-tunnus: 0516309-5

Soveltava jalkapallo

Esittely

Tervetuloa soveltavan jalkapallon joukkueen sivuille!

Soveltava jalkapallo joukkuekuva 2018

Soveltava jalkapallo joukkuekuva 2018 (vaihda kuvaa klikkaamalla)

KOPSE S on jalka­pallo­joukkue motoriikan vaikeuksien, hahmotus­vaikeuksien tai kehitys­viiveen vuoksi erityis­tukea tarvitse­ville lapsille, nuorille ja aikui­sille, jotka liikkuvat itsenäisesti ilman apu­välineitä.

Joukkue on jaettu iän mukaan kahteen osaan. Loka­kuun alusta alkavalla talvi­kaudella lasten ja nuorten joukkue Kopse S1 harjoit­telee kupla­hallissa välineinä teko­nurmella soveltuvat nappikset ja sääri­suojat. Aikuisten joukkue Kopse S2 harjoit­telee Korson koulun salissa välineinä sisä­peli­kengät ja sääri­suojat.

Pelaamme jalkapalloa sovelletusti pelaajien erityis­piirteet huomioon ottaen, "kaikki pelaa" peri­aatteen mukaisesti. Tavoitteena on peli-ilon, onnistumisen kokemusten ja peli­kavereiden kannustuksen innostamana uusien motoristen taitojen oppiminen sekä sosi­aalisten taitojen kehittyminen.

Sovellettu jalka­pallo sopii harras­tuksena eri terapia­muotojen (puhe-, toiminta- ja fysio­terapia) rinnalle tai jatkoksi terapian jo päätyttyä. Kunnon kohenemisen lisäksi lajin parista voi löytyä myös uusia kavereita.

Harjoituksissa on mukana myös pelaamista. Jokivarren tekonurmi.

Harjoituksissa on mukana myös pelaamista. KOPSE S1 Jokivarren tekonurmella.

AKTIA PANKKI OYJ TUKEE SOVELTAVAA FUTISTA

Harjoitusajat ja -paikat

Talvikausi

Talvi­kaudella nuorempien KOPSE S1 harjoittelee Peakfin Arenalla sunnun­taisin. Vanhempien KOPSE S2 harjoittelee keski­viikkoisin Korson koululla (Kisatie 29, Vantaa).

RyhmäAikaPaikka
KOPSE S1Sunnuntaisin klo 18.00 – 19.00Peakfin Arena
KOPSE S2Keskiviikkoisin klo 19.30 – 20.30Korson koulu 2:n liikuntsali

Joulutauko

KOPSE S1:n viimeiset ohjatut harjoitukset ennen joulua ja uutta vuotta ovat 16.12.2018. Harjoitukset jatkuvat 13.1.2019.

KOPSE S2:n viimeiset harjoitukset ovat 12.12.2018 ja seuraavat pidetään 9.1.2019.

Tauon aikana on mahdollista käydä harjoittelemassa oma­toimisesti Peakfin Arenalla S1:n harjoitus­vuorolla sunnuntaisin klo 18 – 19.

Maksut

Toimintamaksu on 15 € kuukaudessa.

Jos vakuutuksen ottaa seuran kautta, vakuutus ja harraste­peli­passi on ostettava yhdessä. Tällöin hinta on aikuisille 50 € + 10 € = 60 €. Lapsilla riittää 9 € vakuutus. Peli­passi ja vakuutus kattavat aina kalenteri­vuoden (1. tammikuuta – 31. joulukuuta).

Lisätietoa pelipasseista ja vakuutuksista Hoitoketju sivulla.

Yhteystiedot

Joukkueen linkit

Toiminta

Valmentajat

Vastuuvalmentajina toimivat palloa itsekin KoHussa ilokseen potkivat Tuula Rautiainen ja Jaana Kanervo, apunaan Leea Mattila, Ija Suppala ja Kari Jurva.

Tuula on työssään lapsia ja liikunta­vammaisia aikuisia kuntout­tava fysio­terapeutti, jolle erityis­lapsen vanhemman arki on tullut tutuksi esikoisen syntymän myötä.

Jaana on amma­tiltaan lähi­hoitaja, joka on työssään tottunut ohjaamaan ja avus­tamaan liikunta- ja kehitys­vammaisia nuoria.

Kuvassa joukkueen vetäjät: Jaana Kanervo ja Tuula Rautiainen.

Joukkueen vetäjät Tuula Rautiainen (vasemmalla) ja Jaana Kanervo

Tsempparit 2018

Tsempparipalkinto jaetaan Soveltavan futiksen joukkueelle kummallekin ryhmälle erikseen. Palkittu voi olla vaikkapa pelaaja, joka on kehittynyt kauden aikana eniten.

S1:n tsemppari vuodelle 2018 on Leevi Jussila

S1:n tsemppari vuodelle 2018 on Leevi Jussila

S2:n tsemppari vuodelle 2018 on Toni Varis

S2:n tsemppari vuodelle 2018 on Toni Varis

Kuvia harjoituksista

Treenien sujuvuuden vuoksi edellytämme runsasta ohjausta ja valvontaa tarvitsevien pelaajien huoltajilta aktiivista osallistumista harjoitteluun. Treeneissä palloon saavat koskea kaikki.

Tulevissa turnauksissa maalin­teon ilo jätetään pelaajille.

Maalintekoharjoituksia Kalmuurin kuplahallissa (Legirus Arena) 23.10.2017.

Soveltavassa harjoitellaan tietenkin myös kuljetusta ja maalintekoa.

Peliharjoituksia Kalmuurin kuplahallissa 23.10.2017.

Pelaaminen on varmaankin monen mielestä harjoitusten odotetuin osuus. Harjoituksissa peleissä on yleensä mukana myös huoltajia.

© 2018 Korson Palloseura ry — 13.12.2018 7:55 (fi)