Korson Palloseura
KOPSE
Korson Palloseura ry
Nurmikko ja pallo

Tavitie 1
01450 Vantaa
toimisto@kopse.org
Y-tunnus: 0516309-5

Soveltava jalkapallo

Esittely

Tervetuloa soveltavan jalkapallon joukkueen sivuille!

Soveltava jalkapallo joukkuekuva 2018

Soveltava jalkapallo joukkuekuva 2018 (vaihda kuvaa klikkaamalla)

KOPSE S on jalka­pallo­joukkue motoriikan vaikeuksien, hahmotus­vaikeuksien tai kehitys­viiveen vuoksi erityis­tukea tarvitse­ville lapsille, nuorille ja aikui­sille, jotka liikkuvat itsenäisesti ilman apu­välineitä.

Joukkue on jaettu iän mukaan kahteen osaan. Harjoitte­lemme kupla­hallissa teko­nurmella, välineinä teko­nurmelle sopivat nappikset ja sääri­suojat.

Pelaamme jalkapalloa sovelletusti pelaajien erityis­piirteet huomioon ottaen, "kaikki pelaa" peri­aatteen mukaisesti. Tavoitteena on peli-ilon, onnistumisen kokemusten ja peli­kavereiden kannustuksen innostamana uusien motoristen taitojen oppiminen sekä sosi­aalisten taitojen kehittyminen.

Sovellettu jalka­pallo sopii harras­tuksena eri terapia­muotojen (puhe-, toiminta- ja fysio­terapia) rinnalle tai jatkoksi terapian jo päätyttyä. Kunnon kohenemisen lisäksi lajin parista voi löytyä myös uusia kavereita.

Harjoituksissa on mukana myös pelaamista. Jokivarren tekonurmi.

Harjoituksissa on mukana myös pelaamista. KOPSE S1 Jokivarren tekonurmella.

AKTIA PANKKI OYJ TUKEE SOVELTAVAA FUTISTA

Harjoitusajat ja -paikat

Kesäkaudella joukkueet harjoittelevat 8.5.2018 alkaen tiistaisin Peakfin Arenalla osoitteessa Urpiaisentie 11, 01450 Vantaa.

RyhmäAikaPaikkaHuom
KOPSE S1 (alle 16-vuotiaat)Tiistaisin klo 17.30 – 18.30Peakfin Arena 
KOPSE S2 (16-vuotiaat ja vanhemmat)Tiistaisin klo 18.30 – 19.30Peakfin Arena 

Maksut

Toimintamaksu on 15 € kuukaudessa.

Jos vakuutuksen ottaa seuran kautta, vakuutus ja harraste­peli­passi on ostettava yhdessä. Tällöin hinta on aikuisille 50 € + 10 € = 60 €. Lapsilla riittää 9 € vakuutus. Peli­passi ja vakuutus kattavat aina kalenteri­vuoden (1. tammikuuta – 31. joulukuuta).

Lisätietoa pelipasseista ja vakuutuksista Hoitoketju sivulla.

Yhteystiedot

Joukkueen linkit

Toiminta

Valmentajat

Valmentajina toimivat palloa itsekin KoHussa ilokseen potkivat Tuula Rautiainen ja Jaana Kanervo, apunaan johto­kunnasta ruohon­juuri­tasolle mukaan kutsuttu Kari Jurva.

Tuula on työssään lapsia ja liikunta­vammaisia aikuisia kuntout­tava fysio­terapeutti, jolle erityis­lapsen vanhemman arki on tullut tutuksi esikoisen syntymän myötä. Jaana on amma­tiltaan lähi­hoitaja, joka on työssään tottunut ohjaamaan ja avus­tamaan liikunta- ja kehitys­vammaisia nuoria.

Kuvassa joukkueen vetäjät: Jaana Kanervo ja Tuula Rautiainen.

Joukkueen vetäjät Tuula Rautiainen (vasemmalla) ja Jaana Kanervo

Kuvia harjoituksista

Treenien sujuvuuden vuoksi edellytämme runsasta ohjausta ja valvontaa tarvitsevien pelaajien huoltajilta aktiivista osallistumista harjoitteluun. Treeneissä palloon saavat koskea kaikki.

Tulevissa turnauksissa maalin­teon ilo jätetään pelaajille.

Maalintekoharjoituksia Kalmuurin kuplahallissa (Legirus Arena) 23.10.2017.

Soveltavassa harjoitellaan tietenkin myös kuljetusta ja maalintekoa.

Peliharjoituksia Kalmuurin kuplahallissa 23.10.2017.

Pelaaminen on varmaankin monen mielestä harjoitusten odotetuin osuus. Harjoituksissa peleissä on yleensä mukana myös huoltajia.

© 2018 Korson Palloseura ry — 15.05.2018 12:19 (fi)