Korson Palloseura
KOPSE
Korson Palloseura ry
Nurmikko ja pallo

Tavitie 1
01450 Vantaa
toimisto@kopse.org
Y-tunnus: 0516309-5

T04/05

Esittely

Uutiset

Joukkueen mainos: haemme lisää pelaajia

Joulu

7

Joukkue hakee lisää pelaajia!

7.12.2016 22:40

Haemme joukkueeseen niin kokeneita kuin vasta aloitta­neitakin jalka­pallosta kiinnos­tuneita tyttöjä. Jos olet kiinnostunut niin ota yhteys joukkueen­johtajaan tai vastuu­valmentajaan ja tule tutustumaan toimintaamme. Yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Lisätietoa oheisessa mainoksessa.

Syys

5

SPL kuukauden toimijaksi valittiin T05 Vihreiden Jussi Tyry!

5.9.2016 23:55

SPL:n perustelujen mukaan Jussi on Kopsen tyttö­jalka­pallon "huoltaja" ja ihmemies. Ilman Jussin jatkuvaa vapaa­ehtoi­suutta ja tyttö­jalka­pallolle omistautu­mista olisi moni turnaus, leiri tai muu tapahtuma jäänyt onnistumatta. Jussi on toiminut joukkueen kaikissa rooleissa. Samalla hän on pelaajien ja vanhempien luotto­henkilö. Hieno esimerkki vapaa­ehtois­työstä.

Linkki SPL Uusimaan sivulle

Elo

25

Lions joukkueelle mitalit kaulaan Back to School turnauksesta

25.8.2016 20:15

KOPSE Lions T05 otti osaa Back to School turnaukseen kesäloman viimeisenä viikon­loppuna Oulunkylän urheilupuistossa.

Aurinkoinen sää helli taistelevia leijoniamme pelien aikana ja nälkä turnauksen edetessä kasvoi. Lions-joukkue osoitti läpi turnauksen, että asenne ja rakkaus lajiin vie eteenpäin voitok­kaasti. Joukkue pelasi täydellä sydämellä ja asenteella. Kuudesta pelistä vain yksi tappio. Tappion 1. väli­erissä kirvelevistä kyyneleistä huolimatta yhä nälkäinen Lions-joukkue oli valmiina taisteluun. Taisteluun pronssista. Lions-joukkueemme oli nälkäisempi voittaen loistavalla pelillä aina niin rakkaan vastustajan TuPS/JäPS yj:n 1 – 0.

Loistavaa Lions T05! Onnittelut pronssi­mitalista!

Marika

Elo

18

Joukkue voitti Back to School turnauksen!

18.8.2016 16:45

Kopse T04 Jaguars voitti viikonvaihteessa Oulun­kylässä pelatun Back to School turnauksen. Upeasti pelannut Jaguars-ryhmä voitti alkulohkonsa puhtaalla pelillä ja pääsi lopulta juhlimaan koko turnauksen voittoa kaatamalla finaalissa KP-75:n rangaistus­potku­kilpailun jälkeen. Turnaus­voitto oli joukkueen historian ensimmäinen ja sitäkin makeampi. Kuudesta pelistä kuusi voittoa!

Kuvassa T04-joukkueen tyttöjä Back to School turnauksessa.

Mitalit on jaettu Back to School turnauksessa 2016

Ryhmän huikea yhteis­henki ja pelaajien luotto omiin taitoi­hinsa olivat turnaus­voiton takana. Jokainen tyttö pystyi pelaamaan viikon­vaihteen läpi omien taitojensa ylä­rajoilla.

Tytöille voittoakin tärkeämpää olivat opit takataskussa:

  • Luota itseesi
  • Luota kaveriin
  • Älä pelkää epäonnistua
  • Positiivinen ja ennakko­luuloton asenne
  • Joukkue on yksilöä vahvempi

Kesä

17

Stadi Cup 2016

17.6.2016 21:00

Kuvassa joukkueen tyttöjä Stadi Cupissa 2016

Finaalipeli on pelattu

Linkit

Pelaaminen joukkueessa

Jos olet syntynyt vuosina 2004 – 2005 ja olet kiinnostunut pelaamaan jalka­palloa hyvillä teko­nurmi­kentillä Korson alueella niin ota yhteyttä tai tule kokeilemaan.

Tutustumiseen et tarvitse muuta kuin sopivat kengät (esim. lenkkarit), ulkoiluun sopivan vaate­tuksen sekä pienen annoksen rohkeutta tutustua uusiin kavereihin. Harjoituskalenterimme löytyy täältä.

Yhteys­tietomme löytyvät tältä samalta sivulta.

Sosiaalinen media

© 2018 Korson Palloseura ry — 15.05.2018 12:27 (fi)