Korson Palloseura
KOPSE
Korson Palloseura ry
Nurmikko ja pallo

Tavitie 1
01450 Vantaa
toimisto@kopse.org
Y-tunnus: 0516309-5

Kuvagalleria

Kalmuurin tekonurmiprojekti

Projektin vaiheet 40 kuvassa

Tekonurmiprojektin työt alkoivat tiistaina 8.4.2014 pinta­kerroksen poista­misella. Seuraa­vana päivänä entisen luonnon­nurmi­kentän tilalla oli jo pitkät multa- ja sora­kasat

Projektin tärkein etappi saavutettiin 11.8.2014 kun pääsimme pitämään ensimmäiset harjoitukset uudella teko­nurmella.

Kuvakollaasia päivitetään aina silloin tällöin. Vaikka teko­nurmi­projekti on valmis, jatkuu työt Kalmuurissa oheis­rakennusten rakenta­misella.

Tekonurmen ensimmäiset käyttäjät

Monta joukkuetta oli heti jo mukana ensimmäisissä harjoituksissa. Ensimmäisenä päivänä oli myös pari peliä. Mukana on kuvia ensimmäisestä ottelusta KOPSE P02 – EBK ja kuva ensimmäisestä maalista, jonka teki KOPSE.

Jokivarren tekonurmiprojekti

Projektin eteneminen

Oman tekonurmen hankkimisen vaiheita vuonna 2017 hiekka­kentästä saakka on kuvattu sivulla Projektin edistyminen.

Tapahtumat

35-vuotistapahtuma 2015

Korson Palloseuran 35-vuotistapahtuma pidettiin 22.8.2015 Korson Urheilukentällä. Sää oli helteinen, mikä on harvinaista tähän aikaan vuodesta. Mukana tapahtumassa olivat Korson Seura­kunta sekä MLL Korson yhdistys.

Virallisen osuuden yhtenä esiintyjänä oli Sport Club Vantaan Kinesis joukkueen voimistelijat. Lisäksi paikalla olivat Korson Mieslaulajat, Intersport, REMAX ja trubaduuri Jii Saarikko.

Kauden päättäjäiset 2016

Jalkapallokauden päättäjäisiä vietettiin 8.10.2016 ensimmäistä kertaa perinteistä poiketen ulkona, Korson urheilu­kentällä. Lokakuun ollessa kyseessä sää olisi voinut olla kehnompikin, mutta nyt saimme nauttia pääosin aurinkoisesta säästä – ja ehkä hiukan kovasta tuulestakin.

Yksi tapahtuman houkuttimia oli juniori­pelaajien vanhempien väliset ottelut, joita pelattiin kolmella kentällä.

© 2019 Korson Palloseura ry — 28.04.2019 19:31 (fi)