Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top

  Pojat 2011

  Tervetuloa mukaan Kopse P11 joukkueeseen!

  Joukkue on tarkoitettu vuonna 2011 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. 

  Ainutlaatuisessa joukkueessamme on mukana tällä hetkellä yli 30 pelaajaa, sekä vasta-alkajia että jo vuosia pelanneita. 

  Tarjoamme siis jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissämme. Aiempaa kokemusta ei tarvita vaan opettelemme jalkapallon salat ja kikkailut yhdessä toinen toistamme tukien.

  Meillä voit treenata ja pelata laadukkaan ja kannustavan valmennuksen tukemana tavoitteellisesti tai harrastaa futista leppoisasti peleistä nauttien sekä liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

  Treenaamme tällä hetkellä kolmesti viikossa ja lisäksi kesäkaudella osallistumme SPL:n piirisarjaan, Opel-liigaan sekä muihin turnauksiin. Talvikaudella osallistumme talvisarjoihin ja muihin turnauksiin. 

  Joukkueen valmennus koostuu osaavista ja innokkaista valmentajista joilta löytyy myös ymmärrystä, huumorintajua ja pitkää pinnaa.

  Tekemisen ja treenien ilmapiiri on sellaista että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa pyritään saamaan aikaan paljon onnistumisia joten lasten itsetunnon vahvistaminen on meidän joukkueemme sydämen asia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita, harjoitellen pallonkäsittelyä ja muita jalkapallon perustaitoja.

  Mukana treeneissä tulee olla oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus sekä nappikset. Treenejä voi käydä kokeilemassa kolmesti ennen päätöstä liittyä joukkueeseen. 

  Osaamme toimia myös erityislasten kanssa. Joukkueurheilun hyödyt ja sen mahdollistama tuki voivat olla lapselle tai nuorelle elintärkeitä ja harrastuksen kautta voi syntyä ensimmäisiä ystävyyssuhteita. Joukkueurheilu voi parhaimmillaan opettaa sitoutumista toimintaan, parantaa pettymyksensietokykyä, vahvistaa sosiaalisia suhteita, opettaa arjen rutiinien hahmottamista sekä tukea yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutustaitoja. Näiden taitojen opettelu tukee pärjäämistä niin urheilussa, kuin kaikilla muillakin elämän osa-alueilla. Tärkeää on kuitenkin että lapselta itseltään löytyy motivaatiota oppia uutta.

  Tule rohkeasti mukaan kannustavaan ja energiseen joukkueeseemme! Ilmoitathan tulostasi ennen treenejä, lisätietoja saat joukkueenjohtajalta!

  Joukkuetta tukemassa:

  Pekka Sport

  Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

  Joukkueenjohtaja
  Sini Koskenneva
  045 1324 153
  kopseP11_jojo(at)outlook.com

  Annukka Majanto
  044 5667 098

  Vastuuvalmentaja
  Jarkko Bergholm
  kopseP11_valmennus(at)outlook.com

  Rahastonhoitaja
  Anneli Happonen
  040 5449 441
  kopsep11rahuri(at)gmail.com

  Instagram