Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

Pojat 2013

Tervetuloa mukaan KOPSE P13 -joukkueeseen!

Joukkueemme on tarkoitettu vuonna 2013 syntyneille jalkapalloharrastuksesta innostuneille pojille. Harjoittelun pääpaino on jalkapallossa – fysiikkaharjoittelua unohtamatta. Joukkueessa on mukana tällä hetkellä yli 60 pelaajaa.

Toiminnassamme on otettu huomioon pelaajan tavoitteet ja taitotaso – jokaiselle löytyy sopivan tasoinen harjoitus- ja peliryhmä. Siten joukkueeseen voi tulla mukaan niin pidempään lajia harrastaneet kuin vasta-alkajatkin.

Harjoittelemme vuodenajasta riippuen kaksi tai kolme kertaa viikossa, joukkueen valmennussuunnitelman mukaisesti. Harjoitukset sisältävät niin pallokäsittely- ja tekniikkataitoja kuin taktisia ja muita joukkuepelitaitoja.

Kesäkaudella pelaamme viikoittain Palloliton Eteläisen alueen jalkapallosarjaa sekä osallistumme aktiivisesti turnauksiin. Talvikaudella osallistumme Helsingin Talviliigaan ja/tai Sipoon Energia Talvisarjaan. Peliryhmiä olemme perustaneet harraste-, haaste- ja kilpatasoille.

Joukkuetoimintamme kustannukset ovat:

  • Seuran jäsen- ja toimintamaksu yhteensä 160€/v
  • Joukkueen toimintamaksu 40€/kk
  • Lisenssi sis. vakuutus 29€/v
  • Seuran peli- ja harjoitusasut n. 100€
  • Lisätietoja maksuista

 

Tervetuloa tutustumaan joukkueemme toimintaan!
Tarjoamme kaksi maksutonta tutustumiskertaa. Olettehan kuitenkin yhteydessä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa!

Joukkuetta tukemassa:

Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

Joukkueenjohtaja
Jukka Mäkelä
040 7393 758
kopse13jojo(at)gmail.com

Vastuuvalmentaja
Lassi Kukko

Rahastonhoitaja
Virpi Alamartin

Instagram