Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

Futiskerho

Futiskerho on ensiaskel joukkuetoimintaan jalkapallossa!

Korson Palloseuran Futiskerho toivottaa tervetulleeksi 3–4 vuotiaat tytöt ja pojat, jotka haluavat tutustua jalkapalloon leikkien ja pelaillen. Futiskerhossa harjoitellaan monipuolisesti liikkumisen perustaitoja ja samalla jalkapallon käsittelyä lasten ehdoilla.
Tarjoamme lapsille motivoivan ja positiivisen toimintailmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä. Toimintamme ydin ovat yhdessä toimiminen ja lasten huomioiminen, joihin jalkapallo tarjoaa loistavan mahdollisuuden. Futiskerho on osa Korson Palloseuran pelaajakasvatusta ja se on suunnattu liikunnasta sekä jalkapallosta kiinnostuneille lapsille.

Futiskerhon ohjelman suunnittelee Korson Palloseuran junioripäällikkö, joka myös vetää kerhoa yhdessä juniorityöntekijöiden kanssa. Futiskerhon ohjelma on suunniteltu liikunta- ja palloleikkejä hyödyntäen ja ohjelmassa on seuraavia teemoja:

  • Joukkueessa toimiminen
  • Perustason säännöt
  • Kuljetus ja juokseminen
  • Laukaus ja maalinteko
  • Pallonkäsittely
  • Kehon hallinta
UUSI KERHOJAKSO ALKAA TOUKOKUUSSA 2024 

Kerhojakso on ajalla 7.5. – 18.6.2024 (7 kerhokertaa).

Futiskerhoa järjestetään tiistaisin kello 18-19 Peakfin Areenalla (Urpiaisentie 11, 01450 Vantaa).

Ilmoittautuminen kerhojaksolle avautuu perjantaina 12.4.2024 kello 12:00.

Ilmoittautuminen tehdään tämän sivun ilmoittautumislinkeistä (tietokoneella sivun oikea yläreuna, mobiili sivun alareunassa)

Futiskerhon hinta Touko – Kesäkuu 2024
  • Uusi Kerholainen – 45 euroa ja siihen sisältyy valmennus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo uusille kerholaisille.
  • Jatkava Kerholainen (ollut jo mukana 2024) – 35 euroa.

Varusteena oma juomapullo, urheiluun sopiva vaatetus (esim. shortsit ja t-paita tai verkkarit) sekä nappulakengät tai soveltuvat lenkkarit. Talvikaudella kerhon ollessa koulun salissa kenkien tulee olla sisäpelikenkiä. Lapsella tulee olla säärisuojat heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kertaa, jotta vakuutus on voimassa.

 
Katso myös Perhefutiskerho, jota suosittelemme 2–4 vuotiaille lapsille.
Kerhon vastuuhenkilön yhteystiedot:

Junioripäällikkö
Roosa Laurikainen
roosa.laurikainen(at)kopse.org

Instagram