Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top

  Perhefutiskerho

  Löydä liikunnan ja yhdessä toimimisen iloa Perhefutiksesta!

  Perhefutiskerho, tuttavallisemmin Perhefutis, on lapsen ja huoltajan yhteinen liikuntatuokio, jossa toimitaan leikkien ja tutustutaan pallon kanssa toimimiseen. Lapsi innostuu liikunnasta erilaisten leikkien ja pelien avulla sekä yhteisten onnistumisen hetkien myötä. Tarjoamme lapsille motivoivan ja positiivisen toimintailmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä.

  Perhefutiksen ikärajasuositus lapsille on 2–4 vuotta eli se on suunniteltu vuosina 2016–2018 syntyneille tytöille ja pojille.

  Futiskerhon ohjelman suunnittelee Korson Palloseuran junioripäällikkö, joka myös vetää kerhoja yhdessä juniorityöntekijöiden kanssa. Futiskerhon ohjelma on suunniteltu liikunta- ja palloleikkejä hyödyntäen ja ohjelmassa on seuraavia teemoja:

  • Kehon hallinta (juokseminen, hypyt, tasapaino, kuperkeikat, ketteryys)
  • Yhdessä toimiminen
  • Välineiden kanssa toimiminen (pallon käsittely, temppurata)

  Perhefutiksen hinta on 49 euroa ja siihen sisältyy liikunnanohjaus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo. Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kertaa, jotta vakuutus on voimassa.

  Kerhossa pelataan ja leikitään kerran viikossa torstaisin yhteensä 8 kertaa 12.8.2021 alkaen. Perhefutiksen viimeinen kerta on 30.9.2021. Toimintaa järjestetään kello 17.00-18.00 Kalmuurin kuplahallissa eli Peakfin Arenalla (Urpiaisentie 11, 01450 Vantaa).

  Kerhon jatkosta tulee lisää tietoa syyskuun 2021 aikana

  Katso myös Futiskerho, jota suosittelemme 3–6 vuotiaille lapsille. 

  Huom! Elo-syyskuu 2021 kerhot ovat täynnä – lisää ilmoittautumisia ei enää oteta

  Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

  Kerho-ohjaaja

  Roosa Laurikainen
  roosa.laurikainen(at)kopse.org

  Instagram