Championship
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt, dui nec consequat vulputate.
Join The Club
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Follow Us
Top

Heidi Saarijärvi Korson Palloseuran uudeksi toiminnan­johtajaksi

Heidi Saarijärvi aloittaa Korson Pallo­seuran uutena toiminnan­johtajana maanantaina 14.10.2019. Toiminnan­johtajan tehtäviin kuuluu seuran talouden, operatiivisen ja hallin­nollisen toiminnan johtaminen, seuran muiden työn­tekijöiden esi­miehenä toimiminen sekä seuran tiedotus. Kuten aiemmin, seuran urheilu­toiminnan ja valmennuksen johtamisesta vastaa valmennus­päällikkö Sami Vehka­koski.

Toiminnan­johtajan paikkaa haki useita hyviä hakijoita niin seuran lähi­piiristä kuin seuran ulko­puolelta. Kaksi­vaiheisessa valinta­prosessissa keskeisimpiä valinta­kriteereitä oli seura­toiminnan ymmärrys ja kiinnostus järjestö­toimintaan, talouden johtamisen ja käytännön talous­prosessien osaaminen ja näkemys seuran kehittämi­sestä tulevai­suudessa.

Heidi on koulutukseltaan filo­sofian maisteri (FM) ja suorittanut myynnin ammatti­tutkinnon (MYAT). Aiempaa työ­kokemusta hänellä on mm. Pää­kaupunki­seudun Kierrätys­keskuksesta ja Meconet Oy:stä. Heidi on kotoisin Korsosta ja on toiminut viimeiset neljä vuotta aktiivi­sesti rahaston­hoitajana KOPSE P10-joukkueessa ja myös vuodesta 2019 KOPSEn hallituksessa.

Korson Palloseuran hallituksen puolesta,

Petteri Forssell
Puheenjohtaja
Korson Palloseura ry