Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top
 

Toimintalinja

Toiminta-ajatus

Korson Palloseura ry eli Kopse on korsolainen jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. Tarjoamme  toimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille alle kouluikäisistä edustukseen ja aikuisten harrastefutikseen.

Vuoden 2019 lopussa meillä oli noin 800 rekisteröityä pelaajaa. Kopse toimii jalkapallon keskusjärjestön Suomen Palloliitto ry:n alaisuudessa.

Toimintamalli

Joukkueiden muodostaminen

Muodostamme uusia joukkueita ympäri vuoden futiskerhojen 3–6 -vuotiaista osallistujista. Nuorin ikäkausijoukkue on yleensä 6-vuotiaat tytöt ja pojat. Samassa joukkueessa voi olla monta peliryhmää. Pelaajamäärän kasvaessa tytöt ja pojat erotetaan omiksi joukkueiksi.

Toimihenkilöt

Joukkueiden toimihenkilöt valitaan pelaajien vanhemmista. Jokaisella joukkueella on joukkueenjohtaja, vastuuvalmentaja, rahastonhoitaja sekä valmentajia ja huoltajia.

Joukkueenjohtaja vastaa joukkueen toiminnasta. Vastuuvalmentaja vastaa joukkueen valmennuksesta valmentajat apunaan. Vastuuvalmentajaa tukee seuran valmennuspäällikkö. Rahastonhoitaja vastaa joukkueen rahaliikenteestä. Huoltajien vastuulla on muun muassa vammojen ensihoito peleissä ja harjoituksissa.

Harjoitukset

Harjoittelemme kesäisin pääasiassa Aulis Aktia Areenalla Jokivarressa ja Peakfin Arenalla Korsossa.

Talvisin harjoittelemme yleensä Peakfin Arenalla, Hakunilan ja Tikkurilan kuplahalleissa sekä lähialueen koulujen liikuntasaleissa.

Piirisarjat ja OPEL-liiga

Kopsen joukkueet osallistuvat keväisin ja syksyisin järjestettäviin Suomen Palloliiton piirisarjan tai OPEL-liigan peleihin. Molemmissa sarjoissa on ikä- ja taso­sarjat pojille ja tytöille.

Vanhempien pelaajien sarjoissa ikäluokat voidaan yhdistää, jos pelaajia ei ole riittävästi omassa ikäluokassa. Haasteellisempia pelejä hakeva joukkue voi myös ilmoittautua vanhemman ikäryhmän sarjaan.

Instagram