Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us
Top
 

Koulutus

Seura on budjetoinut erikseen koulutus­rahaa joukkueiden toimihenkilöiden kouluttamiseen.

Seurakoulutusta ja seuratoiminnan seminaareja järjestää myös Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (ESLU), jonka jäsen Korson Pallo­seurakin on.

Valmentajakoulutus
FUTISVALMENTAJAN STARTTI

KOPSEn Futisvalmentajan startti -koulutuksen (lähijaksot 23.4. ja 18.6.) ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautuminen tapahtuu Suomen Palloliiton Valmentajakoulutusten hallintajärjestelmä kautta.

https://www.palloliitto.fi/palvelut/valmentajakoulutus-lapset-ja-nuoret/futisvalmentajan-starttikoulutus

Ilmoittautumista varten tarvitset palloid:n. Mikäli et tiedä/muista omaa palloid-numeroasi, ota yhteyttä toimisto(at)kopse.org. Samoin jos on jotain muuta kysyttävää tai ongelmia ilmoittautumisen kanssa.

HUOM: Ilmoittautuminen päättyy 23.4.2022 klo 19:00. Osallistujien tulee ilmoittautua jokaiseen osioon sekä myös siirtyä kurssille kohdasta ”Materiaalit, tehtävät ja palautukset”. Tämä tarvitsee tehdä, jotta kurssilaisen suoritusmerkintä varmistuu.

Joukkueenjohtajan ja rahastonhoitajan koulutus

Seura järjestää kaikille uusille ja tarvittaessa myös vanhoille jojoille ja  rahastonhoitajille koulutusta. Koulutusta on järjestetty 2 kertaa vuodessa. 

Koulutuksen lisäksi tukena on Jojo-Raho Opas

Erotuomarikoulutus

Palloliiton erotuomarikoulutuksesta saa lisätietoa
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/ryhdy-erotuomariksi-nyt-se-helpompaa-kuin-aiemmin

https://www.palloliitto.fi/palvelut/erotuomaritoiminta/erotuomarikoulutus

Pelinohjaajakoulutus

Kopse järjestää yhteistyössä Suomen Palloliton kanssa pelinohjaajakoulutuksen kaikille yli 14-vuotiaille (2008- ja vanhemmat) kopselaisille. Koulutus valmistaa toimimaan pelinohjaajana 7-11-vuotiaiden lasten otteluissa. Samalla kurssi tuo osallistujat lähemmäs erotuomaritoimintaa kouluttamalla jalkapallosääntöjä ja käytännön toimintaa oikeudenjakajan roolissa.

HUOM: myös aikuiset, jotka haluavat toimia pelinohjaajina tai jotka aikovat jatkossa erotuomariuralle, ovat erittäin tervetulleita.

Koulutus on Kopsen väelle ilmainen. Ilmoittautuminen on nyt auki myClubissa

Paikka: Ruusupaviljonki, Kisatie 21
Aika: torstai 31.3.22 klo 17.30 – 20.30
Ota mukaan: muistiinpanovälineet.

Lue lisää: https://www.palloliitto.fi/palvelut/erotuomaritoiminta/pelinohjaajat-ja-seuratuomarit

Instagram