Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top
 

Koulutus

Seura on budjetoinut erikseen koulutus­rahaa joukkueiden toimihenkilöiden kouluttamiseen.

Seurakoulutusta ja seuratoiminnan seminaareja järjestää myös Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (ESLU), jonka jäsen Korson Pallo­seurakin on.

Valmentajakoulutus
FUTISVALMENTAJAN STARTTI

KOPSEn Futisvalmentajan startti -koulutuksen (lähijaksot la 13.5 ja la 17.6.2023) ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautuminen tapahtuu Suomen Palloliiton Valmentajakoulutusten hallintajärjestelmä kautta.

https://moodle.palloliitto.fi/hrd/skill/68?training=3681

Ilmoittautumista varten tarvitset palloid:n. Mikäli et tiedä/muista omaa palloid-numeroasi, ota yhteyttä toimisto(at)kopse.org. Samoin jos on jotain muuta kysyttävää tai ongelmia ilmoittautumisen kanssa.

HUOM: Osallistujien tulee ilmoittautua jokaiseen osioon sekä myös siirtyä kurssille kohdasta ”Materiaalit, tehtävät ja palautukset”. Tämä tarvitsee tehdä, jotta kurssilaisen suoritusmerkintä varmistuu.

Joukkueenjohtajan ja rahastonhoitajan koulutus

Seura järjestää kaikille uusille ja tarvittaessa myös vanhoille jojoille ja  rahastonhoitajille koulutusta. Koulutusta on järjestetty 2 kertaa vuodessa.

Seuraava jojo-raho-koulutus 25.4.2023.

Koulutuksen lisäksi tukena on Jojo-Raho Opas

Erotuomarikoulutus

Palloliiton erotuomarikoulutuksesta saa lisätietoa

https://www.palloliitto.fi/tule-mukaan/ryhdy-tuomariksi-tai-pelinohjaajaksi/

Pelinohjaajakoulutus

Kopse järjestää yhteistyössä Suomen Palloliton kanssa pelinohjaajakoulutuksen kaikille yli 12-vuotiaille (2010- ja vanhemmat) kopselaisille. Koulutus valmistaa toimimaan pelinohjaajana 7-11-vuotiaiden lasten otteluissa. Samalla kurssi tuo osallistujat lähemmäs erotuomaritoimintaa kouluttamalla jalkapallosääntöjä ja käytännön toimintaa oikeudenjakajan roolissa.

HUOM: myös aikuiset, jotka haluavat toimia pelinohjaajina tai jotka aikovat jatkossa erotuomariuralle, ovat erittäin tervetulleita.

Koulutus on Kopsen väelle ilmainen. Seuraavasta kurssista tiedotetaan kun sen ajankohta on varmistunut.

Instagram