Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us
Top
 

Koulutus

Seura on budjetoinut erikseen koulutus­rahaa joukkueiden toimihenkilöiden kouluttamiseen.

Seurakoulutusta ja seuratoiminnan seminaareja järjestää myös Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (ESLU), jonka jäsen Korson Pallo­seurakin on.

Koulutukseen hakeutuminen

Kun olet löytänyt haluamasi koulutuksen itsellesi sopivana ajan­kohtana Suomen Palloliiton (SPL) Uudenmaan piirin sivuilta, niin ilmoita halukkuutesi osallistua tietylle kurssille seuran toimistolle.

Toiminnanjohtaja kerää ja ilmoittaa kursseille osallistuvat henkilöt ja heidän yhteystietonsa sekä ilmoittaa osallistujat seuran puolesta keskitetysti koulutuksen järjestäjälle.

Valmentajakoulutus

Jos olet kiinnostunut ”Futisvalmentajan startti”, tai ikävaihekoulutuksesta, niin ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön sähköpostilla vp(at)kopse.org.

Korson Pallo­seura maksaa valmentajalle C-tason tai sitä ylemmän valmentaja­koulutuksen, jolloin valmentaja sitoutuu toimimaan Korson Pallo­seuran valmentajana vähintään seuraavat 2 vuotta.

Ennen C-tason koulutusta valmentaja tekee valmentaja­sopimuksen Korson Pallo­seuran kanssa.

Huoltajakoulutus

Jos olet juuri aloittanut tai muuten vain koet tarvetta koulutukselle, niin olethan yhteydessä seuramme toiminnan­johtajaan. Myös Suomen Palloliitto järjestää huoltajakoulutusta.

HUOLTAJAN PERUSKURSSI (n. 4 h)

Kurssi on tarkoitettu aloittaville joukkueiden huoltajille. Kurssin sisältö muun muassa:

  • Huoltajan tehtävät ja rooli osana joukkueenjohtoa sekä harjoituksissa että otteluissa
  • Huoltolaukun sisältö
  • Urheiluvammojen ensiapu

HUOLTAJAN JATKOKURSSI (8 h)

Kurssi on tarkoitettu joukkueiden huoltajille. Kurssin sisältö:

  • Varusteiden huolto
  • Urheiluvammojen ennaltaehkäisy
  • Kasvuikäisten vaivat
  • Ravintotietous
  • Teippauksen perusteet
Rahastonhoitajan koulutus

Seura järjestää kaikille uusille ja tarvittaessa myös vanhoille rahastonhoitajille koulutusta.

Erotuomarikoulutus

Kopse kuuluu Keski-Uudenmaan jalkapalloerotuomarikerhon (KUJEK) ry:n alaisuuteen. KUJEK järjestää pelinohjaajille koulutusta ja erotuomareiden perus- ja jatkokoulutusta.

Lisätietoa KUJEKin järjestämästä koulutuksesta sekä ilmoittautuminen koulutukseen KUJEKin koulutus­sivuilta.

Pelinohjaajakoulutus

KUJEK järjestää nappulakenttien pelinohjaajille koulutusta seurojen tekemien tilausten mukaisesti. Koulutus toteutetaan noin 3 tunnin pituisena tilaisuutena ja sen tavoitteena on antaa pelinohjaajille perusvalmiudet toimia nappulakentillä.

Instagram