Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.
Follow Us
Top
 

Vuorot

Jaamme joukkueiden harjoitus- ja pelivuorot kaksi kertaa vuodessa.

Kalenteri päivitetään syksyisin ja keväisin.

Vuorojen jako koronavirusaikaan

Päivitetty 24.5.2020 kello 8:30, Palloliiton ohjeet lisätty 26.5.2020 kello 6:25
(Alkuperäinen Julkaistu 21.5.2020 kello 11:15)

Koronavirusepidemian johdosta kesän 2020 vuorojenjako joudutaan tekemään poikkeusellisesti. Ohjeistukset kokoontumisrajoituksista muuttuvat ja seuraamme niin valtioneuvoston, aluehallintaviraston kuin SPL:n ohjeistuksia.

Tilanteen eläessä pyrimme julkaisemaan vuorojaon tietoja sitä mukaa kun tilanne kehittyy. Peliasettelut on nyt saatu tehtyä ja lisäksi varmistunut, että 1.6.2020 alkaen käytämme myös Peakfin Arenan vuoroja. Näiden johdosta 21.5. julkaistuihin vuoroihin on tullut paljon muutoksia. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa ylimääräistä työtä ja toivomme ymmärrystä tilanteelle, jossa joudumme toimimaan epävarmuudessa.

Tällä hetkellä voimassa olevat ohjeet kentän käytöstä löytyvät sosiaali- ja terveysminsteriön sivuilta sekä palloliiton harjoitteluohjeet palloliiton sivuilta:

Ohje yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin ja julkisten tilojen käyttöön.

Palloliiton ohjeet harjoittelusta 1.6.2020 alkaen

Vuorot kesäkuu – lokakuu 2020

Vuorot löytyvät viikottain taulukkolinkeistä alta. Kukin viikko omalla välilehdellään.
(Joukkueenjohtajille vinkiksi – tiedoston voi ladata omalle koneelle ja käsitellä sitä Excelillä omien vuorojen löytämisen helpottamiseksi.)

Jokivarsi Aulis Aktia Areena

KOPSE Vuorot Jokivarsi

Peakfin Arena

KOPSE Vuorot Peakfin

Peakfin Arenalla olevia vapaiksi merkittyjä vuoroja voi varata sähköpostilla toimisto(at)kopse.org – kannattaa kysyä tarjousta vuorosta!

Huom 1: Kesäkuussa kentällä voi olla kerrallaan yhteensä max. 50 henkilöä. Jos joukkueella on käytössään ½-kenttää, niin puolikkaalla voi olla valmentajat mukaanlukien max. 25 henkilöä. Samaan aikaan toisella kenttäpuoliskolla olevalla joukkueella on sama max. 25 hengen rajoitus. Joukkueiden tulee muistuttaa myös vanhempia rajoituksesta – kenttä-alueella katsojat lasketaan mukaan 50 hengen kiintiöön. Varataan siis kenttäalue pelaajille!

Huom 2: Jos joukkueella on pelivuoro merkitty kalenteriin eikä peliä ole (esim. Opel-liiga), vuoro on silloin joukkueen harjoitusvuoro. Halutessaan joukkue voi myös kaupata vuoron edelleen.

Huom 3: Vaikka rajoituksia on vähennetty, on syytä muistaa, että pandemia ei vielä ole ohi ja varovaisuutta on syytä noudattaa. Tavoitteenamme on, että yhtään Kopsen pelaajaa ei sairastu koronavirukseen rajoitusten osittaisen purkamisen vuoksi.