Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top
   

  Kentät ja sali

  Tekonurmikentät

  Aulis Aktia Areena – Kopsen kotikenttä

  Sorvatie 18, Vantaa

  Kopsen oma kenttä on Jokivarren teko­nurmi­kenttä (Aulis Aktia Areena). Valaistu tekonurmi valmistui syyskuussa 2017 ja siitä tuli heti yksi seuran koti­kentistä. Kentän koko 90 x 60 m. Kaupunki on rakentanut kentän viereen pienen aidatun teko­nurmi­kentän.

  Peakfin Areena (Kalmuurin kuplahalli)

  Urpiaisentie 11, Vantaa

  Kalmuurin kenttä muutettiin luonnonnurmikentästä teko­nurmeksi vuonna 2014. Kentän päällä on ympärivuotisesti kuplahalli. Kentän mitat ovat 100 x 65 m. Lisäksi pohjois- ja etelä­reunoilla on joukkueiden mahdollista lämmitellä ennen pelin tai vuoron alkua.

  Kalmuurin vapaanurmi

  Urpiaisentie 11, Vantaa

  Kalmuurin kentän pohjois­puolella on kaikille avoin kenttä, niin sanottu ”vapaa nurmi”. Se on luonnonurmea ja sen kuntoa ei pidetä riittävän hyvänä peleihin, mutta se soveltuu osin harjoituksiin. Vapaalla nurmella ei ole mitään kenttä­merkintöjä, mutta siellä on jokunen iso ja pieni maali.

  Tikkurilan Urheilupuisto

  Läntinen Valkoisenlähteentie 56, Vantaa

  Tikkurilassa on kaksi teko­nurmi­kenttää (iso ja pieni), kaksi luonnon­nurmi­kenttää ja hiekka­kenttä. Iso teko­nurmi on lämmitetty. Ison teko­nurmen mitat ovat 110 x 65 m. Kenttää vuokrataan yleensä joko kokonaisena, puolikkaina tai neljänneksinä.

  Pieni tekonurmi on mitoiltaan noin 75 x 60 m. Sen päälle rakennetaan talvi­kuukausiksi yli­paine­halli (”Tikkurilan kupla”). Pientä teko­nurmea vuokrataan joko kokonaisena tai puolikkaana. Siinä voi pelata 7v7 ja 9v9 pelejä, mutta 11v11 peleihin se on liian pieni.

  Luonnonurmikentät ovat toistensa yhteydessä ja ne ovat huomattavasti vähemmässä käytössä kuin teko­nurmi­kentät. Tikkurilassa on myös katsomo.

  Hakunila

  Sotungintie 19, Vantaa

  Lämmitetty ylipaine­halli, joka toimii kesällä teko­nurmi­kenttänä (78,5m x 55m). Varusteina 6 kpl pikkumaaleja ja 2 isoa maalia sekä pieni lämmittelyalue. Ei pukukoppeja eikä vessoja.

  Itä-Hakkilan tekonurmi

  Kehruukuja 14, Vantaa

  Kenttää hallinnoi Itä-Hakkilan Kilpa. Tekonurmikentän mitat ovat 90 x 55 m.

  Hiekkakentät

  Hiekkakenttien käyttö

  Hiekkakenttien käytössä on huomattava, että kenttää ei saa käyttää harjoitteluun, jos sinne on jo vedetty kalkki­viivat seuraavaa peliä varten. Viivat kuluvat hyvin helposti pois hiekasta. Ennen virallista peliä (esim. piiri­sarja) kentän­hoitaja vastaa kentän lanaamisesta, viivojen vetämisestä ja kulma­lippujen asettamisesta kentälle.

  Korson urheilukenttä

  Kisatie 23, Vantaa

  Kenttä on remontoitu vuonna 2015, mutta ison kentän pinta­materiaali on edelleen hiekka ja (hiekka-)teko­nurmen osuus rajoittuu aidattuun moni­käyttö­alueeseen, jossa on jalka­pallon lisäksi myös tennis­verkko sekä kori­pallo­telineet.

  Salit

  Alla on lueteltu joitakin saleja, jotka ovat Korsossa ja sen lähi­alueilla.

  Vantaan kaupunki – Koulujen ja päiväkotien liikuntasalit

  Salien koot
  Saleja on alle 200 m2 tiloista aina 600 m2 tiloihin asti. Suurin osa saleista on kooltaan hieman alle 400 m2 kokoisia. Ne sopivat jo täysi-ikäistenkin kunto­harjoituksiin ja pieniin peli­harjoituksiin.

  Salien varusteet
  Joissakin saleissa ilta­toiminta on rajattu vain pukuhuoneiden, salin ja salissa olevien (salibandy- ja futsal-) maalien käyttöön. Toisissa saleissa on mahdollista käyttää muita välineitä, kuten mattoja ja pehmusteita sekä paikalta löytyviä peli­välineitä.

  Vierumäen koulu

  Lehmustontie 9, Vantaa

  Pieni sali, kooltaan vain 243 m2. Käyttö avaimella, jonka saa kouluisännältä. Käynti koulun rakennuksen pohjois­puolelta. Muitakin välineitä, kuten pehmusteet, on käytettävissä (kuva alla).

  Leppäkorven koulu

  Korpikontiontie 5, Vantaa

  Sali on suurehko, 400 m2, mutta välineitä ei ole käytettävissä. Käyttö avaimella.

  Ruusuvuoren koulu

  Kisatie 21, Vantaa

  Kohtuullisen suuri sali, 400 m2. Käyttö avaimella. Ei välineitä.

  Mikkolan koulut

  Venuksentie 2, Vantaa

  Mikkolassa on kaksi koulua vierekkäin: Vega ja Lyyra. Vega on isompi, 406 m2. Lyyra on 258 m2. Vegassa on futsal-maalit sekä muita varusteita ilta­käytölle. Lyyrassa ilta­käytölle on varusteita, mutta ei futsal-maaleja.

  Molempien salien käyttö tapahtuu ilman avainta. Koulun ilta­vahti­mestari avaa ovet. Hänen toimistonsa on Lyyrassa.

  Instagram