Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us
Top
 

Yhteystiedot

KOPSEN toimisto

Tavitie 1
01450 Vantaa

Seuran hallitus

Seuran hallituksen yhteystiedot

Seuran työntekijät

Seurassa on kolme työntekijää: toiminnanjohtajan tehtävää hoitaa KOPSE Tekonurmi Oy:n toimitusjohtaja, nuorisopäällikkö ja seuravalmentaja.

KOPSE Tekonurmi OY:n toimitusjohtaja

Kimmo Saaristo
+358 40 848 4050

toimisto(at)kopse.org

Toimitusjohtaja hoitaa myös seuran toiminnanjohtajan tehtäviä. Vastuualueisiin kuuluvat seuran kehittäminen, yhteistyö muiden seurojen kanssa,  jäsenpalvelut (myClub, pelipaikka, taso), taloushallinto ja muu hallinnollinen työ. 

Junioripäällikkö

Toni Tikkanen
+358 40 019 6664
toni.tikkanen(at)kopse.org

Toni on vuodesta 2015 luotsannut Kopsen 2010 syntyneitä poikia ja hän pelaa sekä valmentaa Kopsen CRPS-joukkueessa. Tonilla on UEFA B-koulutus.

Junioripäällikkö työskentelee mm. aloittavien joukkueiden vastuuvalmentajana ja hänen yhtenä vastuualueena on koko lapsiurheiluvaiheen kehittäminen.

Seuravalmentaja

Roosa Laurikainen
+358 40 355 8750
roosa.laurikainen(at)kopse.org

Seuravalmentaja toimii seuran edustajana päiväkoti- ja kouluyhteistyössä. Hän käy vetämässä sekä kouluissa että päiväkodeissa liikuntakerhoja ja pienille lapsille sopivia lajiesittelyjä. Liikuntakerhot ovat alakouluilla pidettäviä kerhoja, joissa leikitään liikunnallisia leikkejä ja pelejä monipuolisesti. Seuravalmentaja osallistuu myös KOPSEn omien leirien, kerhojen ja muiden yhdistyksen tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä seuran joukkueiden valmentamiseen.


Roosa on kotoisin Vantaalta, Rekolasta. Hän on valmistunut fysioterapeutiksi keväällä 2019, jonka jälkeen hän on työskennellyt varhaiskasvatuksen puolella, leikkipuisto-ohjaajana sekä erityisavustajana päiväkodissa. Aikaisemmin Roosa on toiminut myös mm. ryhmäliikunnanohjaajana, lasten liikunnanohjaajana ja jalkapallovalmentajana/ohjaajana. Roosalla on vahva jalkapallotausta. Hän on harrastanut lajia lähes koko elämänsä, nuorena kilpatasolla ja nyt aikuisiällä harrastejoukkueessa. Hänellä on myös futisvalmentajan starttikoulutus suoritettuna.

Instagram