Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top
   

  Yhteystiedot

  KOPSEN toimisto

  Tavitie 1
  01450 Vantaa

  Seuran hallitus

  Seuran hallituksen yhteystiedot

  Seuran työntekijät

  Seurassa on kolme työntekijää: toiminnanjohtajan tehtävää hoitaa KOPSE Tekonurmi Oy:n toimitusjohtaja, nuorisopäällikkö ja kerho-ohjaaja.

  KOPSE Tekonurmi OY:n toimitusjohtaja

  27.9.2021 alkaen Kimmo Saaristo

  Toiminnanjohtajan tehtävien  vastuualueisiin kuuluvat seuran kehittäminen, yhteistyö muiden seurojen kanssa,  jäsenpalvelut (myClub), taloushallinto ja muu hallinnollinen työ. 

  Junioripäällikkö

  Toni Tikkanen
  +358 40 019 6664
  toni.tikkanen(at)kopse.org

  Toni on vuodesta 2015 luotsannut Kopsen 2010 syntyneitä poikia ja hän pelaa sekä valmentaa Kopsen CRPS-joukkueessa. Tonilla on UEFA C-koulutus ja hän on parhaillaan UEFA B-koulutuksessa.

  Junioripäällikkö työskentelee mm. PT 2014 ja T1213 joukkueiden vastuuvalmentajana ja hänen yhtenä vastuualueena on koko lapsiurheiluvaiheen kehittäminen.

  Kerho-ohjaaja

  Roosa Laurikainen
  +358 40 355 8750
  roosa.laurikainen(at)kopse.org

  Kerho-ohjaaja toimii seuran edustajana päiväkoti- ja kouluyhteistyössä. Kerho-ohjaaja käy vetämässä sekä kouluissa että päiväkodeissa liikuntakerhoja ja pienille lapsille sopivia lajiesittelyjä. Liikuntakerhot ovat alakouluilla pidettäviä kerhoja, joissa leikitään liikunnallisia leikkejä ja pelejä monipuolisesti. Kerho-ohjaaja osallistuu myös KOPSEn omien leirien, kerhojen ja muiden yhdistyksen tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen.


  Roosa on 25-vuotias, kotoisin Vantaalta, Rekolasta. Hän on valmistunut fysioterapeutiksi keväällä 2019, jonka jälkeen hän on työskennellyt varhaiskasvatuksen puolella, leikkipuisto-ohjaajana sekä erityisavustajana päiväkodissa. Aikaisemmin Roosa on toiminut myös mm. ryhmäliikunnanohjaajana, lasten liikunnanohjaajana ja jalkapallovalmentajana/ohjaajana. Roosalla on vahva jalkapallotausta. Hän on harrastanut lajia lähes koko elämänsä, nuorena kilpatasolla ja nyt aikuisiällä harrastejoukkueessa. Hänellä on myös futisvalmentajan starttikoulutus suoritettuna.

  Instagram