Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top
 

Yhteystiedot

KOPSEN toimisto

Tavitie 1
01450 Vantaa

Seuran hallitus

Seuran hallituksen yhteystiedot

Seuran työntekijät

KOPSE Tekonurmi OY:n toimitusjohtaja

Kimmo Saaristo
+358 40 848 4050

toimisto(at)kopse.org

Toimitusjohtaja hoitaa myös seuran toiminnanjohtajan tehtäviä. Vastuualueisiin kuuluvat seuran kehittäminen, yhteistyö muiden seurojen kanssa,  jäsenpalvelut (myClub, pelipaikka, taso), taloushallinto ja muu hallinnollinen työ. 

Valmennuspäällikkö

Toni Tikkanen
+358 40 019 6664
toni.tikkanen(at)kopse.org

Valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu mm. joukkueiden toiminnasta vastaaminen (yhdessä junioripäällikön kanssa); valmentajatutoroinnin ja pelaajatarkkailun osalta painopiste on yli 12 –
vuotiaissa joukkueissa ja pelaajissa. Lisäksi valmennuspäällikkö yhdessä vastuuvalmentajien (nuoremmissa ikäluokissa myös junioripäällikön kanssa) laatii joukkueiden kausisuunnitelmat sekä seuraa niiden toteutumista. Valmennuspäällikkö tekee valmentajien kanssa sopimukset sekä osallistuu valmennuskoulutuksen suunnitteluun ja organisointiin. Lisäksi hänellä on muita seuran strategian sekä Suomen Palloliiton Laatujärjestelmän toteuttamiseen ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Toni on vuodesta 2015 luotsannut Kopsen 2010 syntyneitä poikia ja hän pelaa sekä valmentaa Kopsen CRPS-joukkueessa. Tonilla on UEFA B-koulutus ja on toiminnut aiemmin KOPSEssa junioripäällikkönä.

Junioripäällikkö

Roosa Laurikainen
+358 40 355 8750
roosa.laurikainen(at)kopse.org

Junioripäällikön tehtäviin kuuluu lasten (alle 11-v) jalkapallotoiminnasta vastaaminen, ml. perhefutis, kerhot, päiväkoti- ja kouluvierailut. Junioripäällikkö toimii aloittavan ikäluokan vastuuvalmentajana ensimmäisten kuuden kuukauden ajan ja yhdessä valmennuspäällikön kanssa vastaavat ikäluokkien U6-U11 kausisuunnitelmista sekä leiritoiminnasta. Lisäksi junioripäälliköllä on myös muita, esimerkiksi viestintään liittyviä seuratehtäviä.


Roosa on kotoisin Vantaalta, Rekolasta. Hän on valmistunut fysioterapeutiksi keväällä 2019, jonka  jälkeen hän on työskennellyt varhaiskasvatuksen puolella ja toiminut myös mm. ryhmäliikunnanohjaajana, lasten liikunnanohjaajana sekä jalkapallovalmentajana/ohjaajana. Roosalla on vahva jalkapallotausta. Hän on harrastanut lajia lähes koko elämänsä, nuorena kilpatasolla ja nyt aikuisiällä harrastejoukkueessa. Hänellä on myös ikävaihe- sekä jalkapallotekniikat koulutus suoritettuna.

Seuravalmentaja

Tuula Rautiainen
+358 40 701 5545
tuula.rautiainen(at)kopse.org

Instagram