Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top

  Pojat 2007/2008

  Kopse P07 on vuonna 2013 perustettu joukkue. Kopse P07 joukkueessa on oma valmentaja sekä apuvalmentajat tukemassa harjoituksia. Joukkue harjoittelee 3–4 kertaa viikossa. Pääpaino on kenttäharjoituksissa, tämän lisäksi joukkueella on mm. juoksuharjoituksia. Kesällä harjoituksemme ovat Korson lähi­kentillä, talvisin käymme mm. Hakunilassa ja Tikkurilassa harjoittelemassa. Sarjapelien lisäksi osallistumme erilaisiin turnauksiin ja leireihin. Aikaisempina vuosina olemme käyneet mm. Ahvenanmaalla, Tampereella sekä Tallinnassa.

  Kopse P07 etsii lisää motivoituneita ja innokkaita pelaajia mukaan joukkueeseen. Jos olet 2007 syntynyt poika ja mietit itsellesi mieleistä harrastusta, Kopse P07 tarjoaa sinulle mielekkään ja tavoitteellisen harrastuksen. Aikaisempaa jalkapallo- tai urheilutaustaa ei tarvitse olla. Kokeneille pelaajille tarjoamme laadukasta valmennusta ja riittävästi haasteellisia pelejä.

  Tule kokeilemaan uutta harrastusta. Tai jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta, niin osallistu harjoituksiin ja katsotaan sinulle sopivan tasoinen pelipaikka. Ilmoittaudu ennen harjoituksia joukkueenjohtaja Ilkka Koskelaiselle soittamalla numeroon 044-5077022.

  Joukkueen treenivuorot ovat joukkueen kalenterissa. Joukkueen pelaajat ja vanhemmat saavat Jalkkis.net portaalin kautta s-postitse tiedot ja kutsut kaikkiin tapahtumiin.

  Talvella 2020–2021 osallistumme kahdella joukkueella Talvisarjaan. Pelit ovat haaste ja harraste tasoryhmissä. Kesällä 2020 pelasimme Eteläinen Kolmonen- ja Kuutonen-sarjassa hyvällä menestyksellä. Lisähaastetta P07 pelaajat saavat P06-ikäluokan kanssa pelattavista peleistä ja harjoituksista. Kopse P07 futaajana pääset pelaamaan riittävästi kentällä.

  Joukkuetta tukemassa:

  Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

  Joukkueenjohtaja
  Ilkka Koskelainen
  044 5077 022
  ile1977(at)hotmail.com

  Vastuuvalmentaja
  NN

  Rahastonhoitaja
  NN