Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top

  Pojat 2010

  Tervetuloa mukaan KOPSE P10 -joukkueeseen!

  Joukkueemme on tarkoitettu vuonna 2010 syntyneille jalkapalloharrastuksesta innostuneille pojille.

  Tarjoamme toimintaa jokaisen pelaajan omien tavoitteiden ja taitotason mukaisesti sopivissa ryhmissä. Mukaamme pääsevätkin hyvin niin vasta-alkajat, kuin pidempään lajia harrastaneet. Jokaiselle löytyy sopiva harrastusmahdollisuus.

  Joukkueessamme harrastaa yli 60 pelaajaa motivoituneen ja osaavan valmennuksen ohjauksessa. Joukkueessamme vallitsee kannustava ja innokas ilmapiiri.

  Harjoittelemme kolme kertaa viikossa, joukkueen valmennussuunnitelman mukaisesti. Harjoitukset sisältävät niin pallokäsittely- ja tekniikkataitoja kuin taktisia ja muita joukkuepelitaitoja. Järjestämme myös joukkueen omia maalivahtiharjoituksia kaikille halukkaille. Joukkueen harjoitusajat ja -paikat selviävät tarkemmin joukkueen kalenterista.

  Kesäkaudella pelaamme alueellista Opel -liigaa, sekä Palloliton piirisarjaa. Talvikaudella osallistumme PK-35:n Käpylä Unitedin järjestämään Talviliigaan ja Sipoon Energia Talvisarjaan. Sarjapelien lisäksi osallistumme aktiivisesti turnauksiin. Peliryhmiä olemme perustaneet harraste-, haaste- ja kilpatasoille.

  Joukkuetoimintamme kustannukset ovat:

  • Seuran jäsen- ja toimintamaksu yhteensä 160€/v
  • Joukkueen toimintamaksu 45€/kk (laskutus 2kk erissä)
  • Lisenssi sis. vakuutus 29€/v
  • Seuran peli- ja harjoitusasut n. 120€
  • Lisätietoja maksuista

  Tervetuloa tutustumaan joukkueemme toimintaan!
  Tarjoamme kaksi maksutonta tutustumiskertaa. Olettehan kuitenkin yhteydessä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa!

  Joukkuetta tukemassa:

   

   

  Salini.fi

  Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

  Joukkueenjohtaja
  Jani Lehtinen
  040 8626 952
  kopsep2010jojo@gmail.com

  Vastuuvalmentaja
  Tommi Hurme
  040 5106 454
  thurme(at)hotmail.com

  Rahastonhoitaja
  Satu Hurme
  satu.hurme(at)hotmail.com

  Instagram