Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

Pojat 2010

Tervetuloa mukaan KOPSE P10 -joukkueeseen!

Joukkueemme on tarkoitettu vuonna 2010 syntyneille jalkapalloharrastuksesta innostuneille pojille.

Tarjoamme toimintaa jokaisen pelaajan omien tavoitteiden ja taitotason mukaisissa ryhmissä, motivoituneen ja osaavan valmennuksen ohjauksessa. Joukkueessamme vallitsee kannustava ja innokas ilmapiiri.

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa, joukkueen valmennussuunnitelman mukaisesti. Harjoitukset sisältävät niin pallokäsittely- ja tekniikkataitoja kuin taktisia ja muita joukkuepelitaitoja. Järjestämme myös joukkueen omia maalivahtiharjoituksia halukkaille. Joukkueen harjoitusajat ja -paikat selviävät tarkemmin joukkueen kalenterista.

Kesäkaudella pelaamme Palloliton piirisarjaa. Talvikaudella osallistumme PK-35:n ja Käpylä Unitedin järjestämään Talviliigaan, sekä HJK:n ja Käpylän Pallon järjestämään Winterliigaan. Sarjapelien lisäksi osallistumme aktiivisesti turnauksiin erityisesti kesäkaudella.

Joukkuetoimintamme kustannukset ovat:

  • Seuran jäsen- ja toimintamaksu yhteensä 160€/v
  • Joukkueen toimintamaksu 40€/kk (laskutus 2kk erissä)
  • Lisenssi sis. vakuutus 82€/v
  • Seuran peli- ja harjoitusasut n. 120€
  • Lisätietoja maksuista

Tervetuloa tutustumaan joukkueemme toimintaan!

Tarjoamme kaksi maksutonta tutustumiskertaa. Olettehan kuitenkin yhteydessä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa!

Joukkuetta tukemassa:

Salini.fi

Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

Joukkueenjohtaja
Jani Lehtinen
040 8626 952
kopsep2010jojo(at)gmail.com

Vastuuvalmentaja
Tommi Hurme
040 5106 454
thurme(at)hotmail.com

Rahastonhoitaja
Satu Hurme
satu.hurme(at)hotmail.com

Instagram