Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top

  Naiset KopsAkat

  Olemme KopsAKATemia ja edustamme Korson Palloseuraa. Harjoittelemme tosissamme, mutta ei tosissaan. Meillä jokainen saa loistaa, teki sitten maalin omaan tai vastustajan verkkoon. Parhaamme aina yritämme, kunnes kunto ja taito loppuvat.

  Kesällä pelaamme naisten harrastesarjaa SPL:n Helsingin piirin nelosessa 7vs7 puolikkaalla kentällä ja talvisin talvisarjaa. Tykkäämme käydä myös turnauksissa, mutta silmissämme ei kiillä kulta eikä kunnia. Harjoituksissa käymme kahdesti viikossa valmentajan yrittäessä saada puheenvuoroa tässä sosiaalisessa tapahtumassa.

  Joukkueen historia:

  Perimätiedon ja huhujen mukaan joukkue on perustettu vuonna 2013, kun muut lähi­seudun joukkueet eivät etsinnästä huolimatta sopineet eräälle jalka­pallosta innostu­neelle noviisille. Alkuun Mikkolan hiekka­kentällä puuskutti kolme innokasta Akkaa. Pikku­hiljaa sana kiiri ja määrä kasvoi. Vuosien saatossa väki on vaihtunut ja osa on jopa pysynyt. Valmenta­jiksi kiris­tettiin puolisoita ja satunnaisia ohi­kulkijoita. Kivet ja kannot käännettiin turnauksia etsittäessä. Lopulta Akat uskallettiin ilmoittaa harraste­sarjaan, ja siellä pysytään. Ikä­haarukka on ollut ja on edelleen 25–50+.

  Nykyään hiekka­kenttä on vaihtunut teko­nurmeen, mutta joukkue jatkaa kulkuaan pitäen edelleen pilkkeen silmä­kulmassa.

  Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueen­johtajaamme ja tule tutustumaan meihin.

  Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

  Joukkueenjohtaja
  Riikka Manelius
  040 8435 978
  riikkanaps(at)hotmail.com

  Varajoukkueenjohtaja
  Tuula Rautiainen

  Vastuuvalmentaja
  Markku Lehtonen

  Valmentaja
  Jonna Mattila

  Rahastonhoitaja
  Maikki Viitikko
  050 5770 209
  maikkiviitikko(at)hotmail.com

  Instagram