Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

Naiset KopsAkat

Olemme KopsAKATemia ja edustamme Korson Palloseuraa. Harjoittelemme tosissamme, mutta ei tosissaan. Meillä jokainen saa loistaa, teki sitten maalin omaan tai vastustajan verkkoon. Parhaamme aina yritämme, kunnes kunto ja taito loppuvat.

Kesällä pelaamme naisten harrastesarjaa SPL:n Helsingin piirin nelosessa 7vs7 puolikkaalla kentällä ja talvisin talvisarjaa. Tykkäämme käydä myös turnauksissa, mutta silmissämme ei kiillä kulta eikä kunnia. Harjoituksissa käymme kahdesti viikossa valmentajan yrittäessä saada puheenvuoroa tässä sosiaalisessa tapahtumassa.

Joukkueen historia:

Perimätiedon ja huhujen mukaan joukkue on perustettu vuonna 2013, kun muut lähi­seudun joukkueet eivät etsinnästä huolimatta sopineet eräälle jalka­pallosta innostu­neelle noviisille. Alkuun Mikkolan hiekka­kentällä puuskutti kolme innokasta Akkaa. Pikku­hiljaa sana kiiri ja määrä kasvoi. Vuosien saatossa väki on vaihtunut ja osa on jopa pysynyt. Valmenta­jiksi kiris­tettiin puolisoita ja satunnaisia ohi­kulkijoita. Kivet ja kannot käännettiin turnauksia etsittäessä. Lopulta Akat uskallettiin ilmoittaa harraste­sarjaan, ja siellä pysytään. Ikä­haarukka on ollut ja on edelleen 25–50+.

Nykyään hiekka­kenttä on vaihtunut teko­nurmeen, mutta joukkue jatkaa kulkuaan pitäen edelleen pilkkeen silmä­kulmassa.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueen­johtajaamme ja tule tutustumaan meihin.

Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

Joukkueenjohtaja
Riikka Manelius
040 8435 978
riikkanaps(at)hotmail.com

Varajoukkueenjohtaja
Sinikka Tamminen

Vastuuvalmentaja

Teemu Mantere

Rahastonhoitaja
Maikki Viitikko
050 5770 209
maikkiviitikko(at)hotmail.com

Instagram