Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top

  Hurjasti onnea kauden 2019 Kopse-palkintojen saajille!

  Vietimme Kopsen kauden 2019 päättäjäiset omalla tekonurmella Aulis Aktia Areenalla Jokivarressa 5. lokakuuta. Perinteiseen tapaan palkitsimme joukon seuralaisia. Valitsimme vuoden naispelaajan, vuoden miespelaajan, vuoden valmentajan ja vuoden kopselaisen ja lisäksi tottakai joukkueet olivat valinneet omat tsempparinsa. 

  Vuoden naispelaaja on Elli Laine.

  Vuoden miespelaaja on Totti Virtanen, joka teki comebackin Kopseen välivuoden jälkeen. Tiukoissa peleissä Totin rauhallisuus maalissa teki puolustuksen pelaamisesta helppoa. Totti oli aina peleissä mukana pilke silmäkulmassa ja sai usein kiitosta myös vastustajilta hyvästä pelistä.

  Vuoden valmentaja on T04-joukkueen valmentaja Mika Nenonen. A-valmentajaksi kouluttautuneen Mikan T04 joukkueen pelaajat ovat kehittyneet vuoden aikana kovasti. Joukkueessa on hyvä ilmapiiri ja kommunikaatio pelaajien ja valmentajien välillä on vastavuoroinen ja välitön. Herkkyyskaudelle sopivasti Mika on käyttänyt valmennuksen apuna myös fyysisen valmennuksen asiantuntemusta. Mikä käyttää valmennuksessa paljon pelinomaisia harjoitteita.

  Vuoden kopselaiseksi valittiin B-poikien joukkueenjohtaja Erja Karppanen. Erja on ollut vuonna 2004 syntyneiden poikien toiminannassa menestyksekkäästi jo vuosia. Erja ajaa poikien etua rautaisin ottein. 

  Kuvassa Kopsen varapuheenjohtaja Santtu Vähälä onnittelee Erjaa, vuoden kopselaista.

  Joukkueiden tsempparit

  Tsempparipalkinnon voi saada pejaaja, joka on esimerkillinen joukkuepelaaja, positiivisen hengen kohottaja, itsensä ylittäjä, loppuun asti täysillä taisteva ja muita kannustava. Perinteisesti jokaisesta peliryhmästä valitaan oma tsemppari.

  Tsempparit ikäluokittain

  P13: Kerkko Vähäkylä, Peppi Linnajärvi, Vertti Ketonen

  PT12  Vihreä: Rudolf Rautio, Valkoinen: Kaarlo Lahti, Sininen: Mairo Tuisk, Musta: Niko Koivunen

  P11 Punainen peliryhmä: Noa Merjovirta, Vihreä peliryhmä: Sampo Juoperi, Musta peliryhmä: Oskari Hirvonen, Sininen peliryhmä: Eetu Kivelä

  T10/11 Valkoinen: Siina Haapala, Musta: Hilma Päykkönen, Keltainen: Iines Ponkiniemi, Vihreä: Elea Aula

  P10 Musta: Lukas Lehtinen, Vihreä: Niko Meriläinen, Punainen: Daniel Vanhalakka, Keltainen: Jooa Käräjäoja, Oranssi: Vilho Lahti, Sininen: Samuel Silfverberg, Valkoinen: Paulus Allén

  P08 Rufus Kiesiläinen, Leon Kakko

  T08/09 Rianna Puskala, Inka Hirvonen

  P07 Musta Saku Kutvonen, Valkoinen: Nooa Gerlander, Vihreä: Jusa Sulosalmi

  P06 Eemeli Aho, Abdulkadir Abdullahi Mohamed ”Abdullahi”

  T06/07 Peliryhmä 07: Rebekka Puskala, Peliryhmä 06: Ronja Jokinen

  C-pojat Lauri Kuitunen, Janne Käki

  T05 Fatime Hamolar, Venla Forssell

  T04 Helmi Poutanen

  B-pojat (P02) Veeti Jokinen

  T01-03 Hilla Kolari

  Soveltava Markus Rautiainen

  Naiset Milla Väänänen

  KoHu Alinda ”Allu” Bahendwa

  KOPSAkat Sinikka Tamminen

  Miehet Ahmed Abdulkari

  CRPS Toni Salakari

  Onnea kaikille palkituille!

  Instagram