Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.
Follow Us
Top

Poikkeusajan harjoittelu pienryhmissä alkaa 5.5.2020

PÄIVITETTY 5.5.2020 kello 22:10

Valtioneuvoston 4.5.2020 tekemien päätösten ja Palloliiton 5.5.2020 julkaisemien ohjeiden perustella ohjeistamme, että harjoittelu voidaan aloittaa 10 hengen ryhmässä 5.5.2020 alkaen Aulis Aktia Areenalla Jokivarressa ja myös Korson Kisatien hiekalla 14.5.2020 alkaen.

5.5.-13.5.2020 välillä huomioitava myös, että henkilöiden väliset etäisyydet säilyvät vähintään kahdessa (2) metrissä koko tapahtuman ajan.

Ryhmän kokoon lasketaan valmentajat ja pelaajat eli 1+9=10 tai 2+8=10. Olemme rakentaneet joukkueille poikkeusajan vuorot. Vuorot on jaettu niin, että jokainen pelaaja pääsee harjoittelemaan keskimäärin yhtä paljon.

Poikkeusajan (5.-31.5.2020) vuorojako löytyy taulukkona täältä

HUOM! Korson Kisatien hiekan vuorot 14.5.2020 alkaen

Toiminta voidaan aloittaa vain ulkotiloissa – ei halleissa eikä koulujen saleissa. Kopsen käytössä on Jokivarren kenttä 5.5. alkaen sekä Korson koulun hiekkakenttä 14.5. alkaen.

Joukkueen toimihenkilöiden tulee jakaa pelaajat pienryhmiin niin, että yhdellä ison kentän kolmasosalla on 10 henkeä/tunti. Eli esimerkiksi Jokivarren kentällä voi olla maksimissaan 30 henkilöä kerralla. (Tieto päivitetty AVI:n ohjeen mukaan 10.5.2020). Jokivarren pienkentällä lisäksi 10 henkeä. Lämmittelyä saa tehdä kentän rajan ulkopuolella noudattaen 10 hengen ryhmäkokoa.

Yhden kenttävuoron pituus on tunti ja sen jälkeen kentällä oleva ryhmä vaihtuu. Kentältä poistuva ryhmä ja sinne tuleva ryhmä eivät kohtaa toisiaan, koska poistuminen kentältä tulee suorittaa niin, että kohtaamiset eivät olisi mahdollisia. Oheiseen Jokivarren Aulis Aktia Areenan karttaan on merkitty kulkusuunnat kentälle kuljettaessa.

Varusteet tulee vaihtaa kentän laidalla ja pukukoppia ei tule käyttää ollenkaan. Vessakäyntejäkin tulisi välttää, mutta pakottavan tarpeen tullen mieluummin käytetään vessaa kuin luontoa. Juomapullon täyttö tulisi suorittaa etukäteen kotona, mutta tarvittaessa tähän voi soveltaa vessakäyntimallia.

Joukkueen toimihenkilöt valvovat, etteivät pelaajat turhaan käy pukukopissa. Varusteet tulee pitää harjoitusten ajan nätisti rivissä, jotta ne löytyvät helposti harjoitusten jälkeen. Niin kuin aina aiemminkin, sairaana tai toipilaana ei saa tulla harjoituksiin tai joukkueen ja seuran yhteisiin tapahtumiin.

Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua ja eri ryhmien harjoitusvuorojen väliin suositellaan vähintään 5 minuutin siirtymäaikaa. Harjoitusvuoro alkaa viisi minuuttia kenttävuoron alettua, ja päättyy 5 min ennen kenttävuoron päättymistä.

Harjoitusten jälkeen pelaaja ei saa jäädä kenttäalueelle, vaan sieltä tulee poistua sujuvasti kotiin. Näin tekemällä noudatamme ohjeita, jotka ohjaavat tämänhetkistä toimintaamme.

Maksuista

Toukokuun toimintamaksu tulee maksaa suoraan seuralle. Seuran keräämä maksu ei kuitenkaan kata joukkueiden toimihenkilöiden palkkioita. Toimintamaksulla katetaan vain seuran pakolliset kulut. Suosituksemme on, ettei joukkueet keräisi muuta maksua toukokuusta vaan normaaliin maksukäytäntöön palattaisiin kesäkuun alusta.

Tsemppaathan palaavaa pelaajaa

On luonnollista, että joitain pelaajia paluu kouluun ja harrastuksiin saattaa jännittää. Me joukkueiden ja seuran toimihenkilöt olemme varsinkin nuorimmille harrastajille ”turvallisia peruskallioita”. Tehtävämme on ottaa pelaajat iloisin mielin vastaan toimintaan ja pitää hyvää ilmapiiriä harjoituksissa.

Saattaa olla, että osa aristaa osallistumista heti alkuun joukkueen tapahtumiin. Olisi hyvä, että saisimme kuitenkin kaikki heti alusta mukaan ja pelikuntoon, koska kausi saattaa alkaa yllättävänkin nopeasti.

Ajantasaista tietoa sähköpostilla ja Kopsen sivuilla

Poikkeustilanteessa ohjeistukset voivat muuttua hyvinkin nopealla aikataululla. Kopsessa noudatamme Palloliitoin ohjeita ja tarkennamme ohjeistusta sen mukaisesti. Tämänhetkisen tiedon mukaan arvioimme, että pääsemme aloittamaan normaalit joukkueharjoitukset 1.6.2020 alkaen. Pelien aloittamisesta meillä ei ole vielä mitään varmaan tietoa, mutta tänään tehdyt päätökset mahdollistavat sarjojen alkamisen myös 1.6.2020.

Pyrimme kuitenkin tiedottamaan asioista ”viimeisimmän tiedon mukaan” sekä kertomaan tulevasta kaudesta mahdollisimman pian sähköpostitse ja osoitteessa www.kopse.org.

Pandemia ei vielä ole ohi!

Vaikka rajoituksia on vähennetty on syytä muistaa, että pandemia ei vielä ole ohi ja varovaisuutta on syytä noudattaa. Tavoitteenamme on, että yhtään Kopsen pelaajaa ei sairastu koronavirukseen rajoitusten osittaisen purkamisen vuoksi.

Jalkapalloterveisin,

Korson Palloseuran Hallitus