Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

T12/13


Kopse T1213 on 2012 ja 2013 syntyneiden tyttöjen oma joukkue. Pelaamme haaste- ja harrastetasolla. Joukkueessa on nelisenkymmentä eritasoista pelaajaa.

Meillä on eri tasoisia peliryhmiä, joten jokaiselle pelaajalle löytyy omalle osaamistasolleen sopivia pelejä. Joukkueeseen voi siis hyvin liittyä vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta jalkapallosta. Jalkapallotaitojen lisäksi saat myös paljon uusia kavereita. Tämä koskee myös vanhempia, tuttavapiiri kasvaa kun kentän laidalla päästään yhdessä nauttimaan lasten harrastuksesta.

Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa. Pelejä on lähes viikoittain ja osallistumme paljon myös erilaisiin turnauksiin. Turnauksia meillä on jo useita takana. Näistä olemme saaneet paljon hyviä kokemuksia, muistoja sekä pelillisiä onnistumisia. Vuonna 2022 voitimme mm. Helsinki Cupin 2012 syntyneiden tyttöjen haaste-sarjan B-finaalin sekä Ilveksen syysturnauksesta 2012 tyttöjen haaste-sarjassa hopeaa. Vuonna 2023 voitimme Helsinki Cupissa 2013 syntyneiden tyttöjen haaste-sarjassa pronssia ja 2012 syntyneiden tyttöjen harraste-sarjassa kaikkein kirkkaimman mitalin eli kultaa. Tule kanssamme mukaan luomaan Korsoon vahvaa tyttöjen jalkapallokulttuuria.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan. Pelaamisen ja liikunnan ilon lisäksi saat myös kosolti uusia kavereita. Ota yhteyttä meidän joukkueenjohtajaan ja nähdään kentällä.


Treenivuorot löytyvät Joukkueen kalenterista!


Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

Joukkueenjohtaja
Saara Pekkala
saarapekkala.kopse(at)gmail.com

Kaarlo Kivimäki
kaarlo.kivimaki(at)gmail.com

Vastuuvalmentaja
Mikko Reinio

Rahastonhoitaja
Antti Pyykkö

Instagram