Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top
  a

  Päivitetyt koronarajoitukset 30.11.2020 – 10.1.2021 ajalle

  Julkaistu 27.11.2020 kello 16:40
  Päivitys harjoituspeleistä 28.11.2020 kello 15:25
  Päivitys pidennyksestä 11.12.2020 kello 13:35

  Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin päivitetyt linjaukset ovat voimassa kuusi viikkoa alkaen maanantaista 30.11. ja päättyen sunnuntaina 10.1.2021. Rajoitusten tavoitteena on rauhoittaa tautitilanne.

  Aikuisten (yli 20-vuotiaiden) harrastustoiminta keskeytetään täksi ajaksi kokonaan.

  Lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoiminta jatkuu vain ulkotiloissa koronaohjeistuksia noudattaen. Kaikki sisätiloissa olevat harjoitukset on peruttu 30.11.-10.1.2021, samoin Peakfin-vuoroja tällä ajalla emme käytä.

  Seura jakaa lasten ja nuorten joukkueille harjoitusvuoroja Aulis Aktia Areenalta tälle ajalle. Vuorot julkaistaan Vuorot -sivulla.

  Ulkokentällä kenttäpuoliskolla saa olla yhtäaikaa max. 20 henkilöä kerrallaan. Peliryhmien sekoittamista ei suositella rajoissa pysymiseksi.

  Lauantaina 28.11.2020 saatujen lisäohjeiden perusteella rajoitukset koskevat myös ulkona pelattavia harjoituspelejä. Rajoitusaikana ei siis voida pelata harjoitusotteluita vaan pelkästään treenejä omissa ryhmissä ohjeita noudattaen.

  Jokaisen toimijan vastuulla on huolellinen sitoutuminen ohjeistusten noudattamiseen, jotta vielä tiukemmilta lisätoimilta vältytään. Muistetaan turvavälit, pestään kädet, käytetään maskia, mennään oireisena testiin ja otetaan koronavilkku käyttöön. Joukkueiden harjoituksissa käyttämiä varusteita ei saa kierrättää harjoitusten aikana ja liivit tulee pestä jokaisen harjoituskerran jälkeen. Jokivarren pukukoppi ja WC on pois käytöstä rajoitusten aikana. Lisäksi aikuisten läsnäolo tulee minimoida lasten harjoitusten ja pelien yhteydessä. Kenttäalueelle tulevat vain toimihenkilöt.

  Rajoitusaikana emme suosittele matkustamista muille paikkakunnille maakuntarajojen yli. Samoin emme suosittele järjestettäväksi muita joukkueiden tapahtumia rajoitusaikana.