Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us
Top

KOPSE hakee kerho-ohjaajaa

Korson Palloseura ry eli KOPSE on itävantaalainen jalkapalloseura. Olemme toimineet vuodesta 1980 lähtien. Korson Palloseura etsii kerho-ohjaajaa, joka toimii seuran edustajana päiväkoti- ja kouluyhteistyössä. Kerho-ohjaaja käy vetämässä sekä kouluissa että päiväkodeissa liikuntakerhoja ja pienille lapsille sopivia lajiesittelyjä. Liikuntakerhot ovat alakouluilla pidettäviä kerhoja, joissa leikitään liikunnallisia leikkejä ja pelejä monipuolisesti.

Kerho-ohjaaja osallistuu myös KOPSEn omien leirien, kerhojen ja muiden yhdistyksen tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen. KOPSE tarjoaa kerhomuotoisena toiminta pienten lasten futiskerhoja ja perhefutiskerhoa. Työnkuvaan kuuluu kerhotoiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä seuran muiden työntekijöiden kanssa.

Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työntekoalueena on pääkaupunkiseutu sekä Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Tuusula. Päätyöntekoalue on Vantaan Korso.

Työsuhde alkaa 16.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se on kokoaikainen.

Edellytämme liikunta-alan koulutusta (esim. liikuntaneuvoja) tai kokemusta samankaltaisista työtehtävistä sekä jalkapallotaustaa. Voit olla myös alan opiskelija, jolla häämöttää edessä jo valmistuminen tai voit myös kokemuksen perusteella hakea paikkaa ja suorittaa osana työntekoa oppisopimuksella liikunnanohjauksen perustutkinnon.

Arvostamme yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lasten kanssa toimiminen vaatii sosiaalisia taitoja ja kykyä ymmärtää erilaisuutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa omaa osaamistasi kerhojen suunnittelun merkeissä ja liikunnan iloa pienten lasten ja koululaisten kanssa. Saat työhösi tukea sekä seuran junioripäälliköltä että toiminnanjohtajalta, joilla molemmilla on kerho-ohjauksista kokemusta.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi Korson Palloseuran toiminnanjohtaja Heidi Saarijärvelle osoitteeseen toimisto(at)kopse.org 23.7.2021 mennessä.
Jos sinulla on kysyttävää avoimesta paikasta, voit olla yhteydessä Heidiin, +358 40 028 3873, ma 5.7.2021 klo 11.00-13.00, ma 12.7.2021 klo 12.00-14.00 tai ma 19.7.2021 klo 12.00-14.00.

Tervetuloa KOPSEen!

Instagram