Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us
Top

Yhteistyösopimus KOPSE – PKKU

Korson Palloseura ja Pallokerho Keski-Uusimaa allekirjoittivat yhteistyösopimuksen 21. 4.2022. Tiedostustilaisuus sopimuksesta pidettiin tiistaina 24.5.2022.

Seurojen rooli on järjestää sellaisia pelaajapolkuja, joiden avulla pelaajat löytävät oman tiensä ja juuri hänelle sopivan tason. Nuorten vaiheen (12-vuotiaat ja vanhemmat) kilpatason polkuja on yhteistyösopimuksen myötä mahdollista tavoitella Pallo-Kerho Keski-Uusimaassa. Sopimuksen avulla pyritään tarjoamaan yksilöllisesti paras ja laadukkain mahdollinen pelaajapolku kohti pelaajan omaa huippua.
Sopimuksen avulla luotu pelaajapolku on sellaisia pelaajia varten, joiden pelaajakehityksen kannalta on hyvä kokeilla kilpailullisempaa toimintaa. KOPSEn ja PKKUn välinen sopimus antaa mahdollisuuden testijaksoihin PKKUssa matalalla kynnyksellä ja ilman seurasiirtoa.
Lisäksi yhteistyöllä pyritään myös KOPSEn valmennusosaamisen kehittämiseen. Sopimuksen avulla saadaan erityisesti yli 12 -vuotiaiden tyttö- ja poikaikäluokkien valmentajille tarvittaessa tukea Pallokerho Keski-Uusimaan ammattivalmentajilta valmentamiseen ja valmentajana kehittymiseen.

Sopimuksen mukaisella valmennusosaamisen kehittämisellä Korson Palloseura haluaa tukea myös seuran vanhempia ikäluokkia. Kaikki tämän sopimuksen alaiset koulutukset tai tutoroinnit ovat joukkuelle maksuttomia, ja mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista vastaa seura.

Lisätiedot:
Korson Palloseura, toiminnanjohtaja Kimmo Saaristo, kimmo.saaristo(at)kopse.org
Pallokerho Keski-Uusimaa, toiminnanjohtaja Risto Luomanen, risto.luomanen(at)pkku.fi

Instagram