Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

Kaksi kiertopalkintoa KOPSElle Jukka ”Jallu” Salomaan muistoa kunnioittaen

Kopsen veteraanit lahjoittivat viime viikonloppuna kaksi reilun pelin pokaalia KOPSElle. Pokaaleilla halutaan kunnioittaa seuran pitkäaikaisen pelaajan ja valmentajan Jallu ”Jukka Salomaan” muistoa. Rekolan seurakunnan pastori Ben Ahlroos piti tilaisuudessa ekumeenisen hetken ja samalla kunnioitimme Jallua hiljaisella hetkellä.

Ben Ahlroos pitämässä puhetta 17.9.2022 Jokivarren kentällä.

Pokaalit luovutti Petra Salomaa ja seuran puolesta ne vastaanotti Antti Siitonen.

Petra Salomaa ja Antti Siitonen sekä lahjoitetut pokaalit.

KOPSEn monivuotinen pelaaja ja valmentaja Jallu ”Jukka Salomaa” on siirtynyt syksyllä pilvenreunalle vetämään liukutaklauksia ja katsomaan miten veljet ja siskot pärjäävät KOPSEssa. Jallu menehtyi pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana, Jallua jäi kaipaamaan Petra vaimo ja kaksi aikuista lasta, sekä monta ystävää. Jallu ja Petra pelasivat ja valmensivat KOPSEssa lähes kaksikymmentä vuotta, he vaalivat aina reilun pelin mottoa. Jalkapallosta he ovat saaneet paljon eväitä elämän varrelle joita ei missään muualla oikein opi ja näitä oppeja he ovat vieneet niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin eteenpäin. He ovat aina halunneet tarjota nuorille terveen ja yhteisöllisen vaihtoehdon elämän taitojen harjoittelua varten ja siihen jalkapallo joukkuelajina on yksi parhaista lajeista. Jalkapallosta he oppivat sellaisia taitoja joista on ollut suurta hyötyä työelämässä ja elämässä yleensäkin. Reilulla pelillä pärjää ja kaveria ei jätetä sekä heikommistakin pidetään huolta! Kopsen veteraanit lahjoittavat Jallun muistoa kunnioittaen Jallun ja Petran nimeä kantavat kiertopalkinnot Kopselle vuosittain jaettavaksi, näin veteraanit maksavat takaisin veljelle kaikista hyvistä muistoista.

Palkitsemiskriteerit pokaaleille

Kiertopalkinnot jaetaan vuosittain ”Reilun pelin mottoa” osoittaneelle pelaajalle, jota Jallu ja Petra ovat osoittaneet aina pelatessaan ja valmentaessaan KOPSEssa. Pelaaja on osoittanut kauden aikana jotain tai peräti kaikkia näitä ominaisuuksia joukkueessa. Näitä ominaisuuksia Jallu ja Petra noudattivat jokaisessa tapahtumassa pelatessaan KOPSEssa

  • Pilke silmäkulmassa kannustanut omiaan peleissä, harjoituksissa ja vapaa-ajalla
  • Osoittanut todellista seura uskollisuutta
  • Puheenparsi on hallussa ja erilaista hauskaa tarinaa tulee lähes taukoamatta suusta
  • Joukkueen luottokaveri jonka voi laittaa tilanteessa kuin tilanteessa ns ratkaisija pelaajaksi kentälle
  • Uhrautuvaisuutta kentällä joukkueen eteen, kunnon mustelmat ja hiki ovat ne jotka pelaaja tuo pelistä kotiin, vastustajan viirejä ei kotiin ole koskaan tuonut, jos semmoisen on saanut on sen antanut jollekin joukkuekaverille joka olisi sen myös ansainnut
  • Samaan aikaan kun on pelannut on toiminut yhden tai jopa useamman joukkueen valmentajana Kopsessa (muita seuroja ei lasketa mukaan)
  • Sisukkuus, periksi antamottomuus, taistelijaluonne on ominaisuuksia jotka löytyvät pelaajasta, eikä ”itke” mistään ja lopettaa myös muiden ”itkemisen” kentällä
  • Keltainen tai punainen kortti tai haastava luonne ei ole esteenä pokaalin saamiselle, liukkareita vetäessä tai kujeillessa sattuu ja tapahtuu

Veteraanit ovat tukeneet erilaisin keinoin tänäkin vuonna vähävaraisten pelaajien harrastamista KOPSEssa, aivan kuten Jallu ja Petrakin ovat tehneet vuosien aikana teemalla ”Heikoimmastakin pidetään huolta”.

KOPSE veteraanit juhlaottelussa 17.9.2022. Tuomarina Aulis Joronen.

Instagram