Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

KOPSE mukana Huuhkaja- ja Helmaripolulla

Huuhkaja- ja Helmaripolku on suomalaisen jalkapallon yhteinen oppimisen ja tiedolla johtamisen alusta seurojen pelaajakehityksen tueksi. Uudistuneella kokonaisuudella Palloliitto pyrkii vahvistamaan suomalaisen pelaajakehityksen tuloksia kokoamalla jalkapallon ydintoimijat yhteen pelin ympärille.

Huuhkaja- ja Helmaripolku on suunniteltu vahvistamaan seurojen johdonmukaista pelaajakehityksen tiedolla johtamista. Tiedolla johtamisen kokonaisuus jakautuu esimerkiksi seura-arjessa pelien ja harjoittelun seurantaan sekä Huuhkaja- ja Helmaritapahtumissa toteutettavaan pelien analysointiin ja pelaajatarkkailuun. Tietoa hyödynnetään Palloliiton tukiprosesseissa kuten erilaisissa koulutuksissa ja foorumeissa. Tapahtumien ja seurojen arjen tueksi on luotu yhteinen pelaajakehitystiedon viitekehys, huippusuoritusmalli.

Huuhkaja- ja Helmariliiga

Huuhkaja- ja Helmariliiga koostuu kilpailullisista ja laadukkaista peleistä sekä pelikeskeisestä koulutuksesta. Tapahtumista kerätään dataa, jota hyödynnetään tiedolla johtamisen ja koulutuksien kautta edelleen seurojen arjessa.

Liiga koostuu joukkueista, jotka tasomääritelmän mukaisesti ovat oikeutettuja osallistumaan viime kauden sarjasijoitusten ja menestyksen mukaan. Kilpailuissa kaikki joukkueet pelaavat kaksi kierrosta, jonka jälkeen parhaat etenevät valtakunnalliselle kolmannelle kierrokselle.

Mikäli pelaajan oma joukkue ei pääse mukaan Huuhkaja- ja Helmariliigaan, voi seurat ilmoittaa yksittäisiä pelaajia SPL-joukkueisiin. Seurojen valmennuspäälliköt tai vastaavassa roolissa toimivat ovat vastuussa pelaajien tason arvioinnista ja pelaajien ilmoittamista Huuhkaja- ja Helmariliigan SPL-joukkueisiin. Tapahtumat toimivat myös pelaajatarkkailutapahtumina.

Vuonna 2024 KOPSE:sta valittiin mukaan Eltijon Kuqi ja Akseli Ahonen P2010 joukkueesta sekä Fiona Hytönen ja Cutiere Lomp T2010/2011 joukkueesta.

Instagram