Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top

  Futiskerho

  FUTISKERHO ALKAA 6.5.2021 -ILMOITTAUDU MUKAAN!

  Korson Palloseuran Futiskerho toivottaa tervetulleeksi 3–6 vuotiaat tytöt ja pojat, jotka haluavat tutustua jalkapalloon leikkien ja pelaillen. Futiskerhossa harjoitellaan monipuolisesti liikkumisen perustaitoja ja samalla jalkapallon käsittelyä lasten ehdoilla.
  Tarjoamme lapsille motivoivan ja positiivisen toimintailmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä. Toimintamme ydin ovat yhdessä toimiminen ja lasten huomioiminen, joihin jalkapallo tarjoaa loistavan mahdollisuuden. Futiskerho on osa Korson Palloseuran pelaajakasvatusta ja se on suunnattu liikunnasta sekä jalkapallosta kiinnostuneille lapsille.

  Futiskerhon ohjelman suunnittelee Korson Palloseuran junioripäällikkö, joka myös vetää kerhoa yhdessä juniorityöntekijöiden kanssa. Futiskerhon ohjelma on suunniteltu liikunta- ja palloleikkejä hyödyntäen ja ohjelmassa on seuraavia teemoja:

  • Joukkueessa toimiminen
  • Perustason säännöt
  • Kuljetus ja juokseminen
  • Laukaus ja maalinteko
  • Syöttäminen ja yhdessä toimiminen
  • Pallonkäsittely
  • Kehon hallinta

  Futiskerhon hinta on 49 euroa ja siihen sisältyy valmennus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo. Lapsella tulee olla säärisuojat heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kertaa, jotta vakuutus on voimassa.

  Kerhossa pelataan ja leikitään kerran viikossa torstaisin yhteensä 8 kertaa 6.5.2021 alkaen. Futiskerhon viimeinen kerta on 24.6.2021. Toimintaa järjestetään kello 18.00-19.00 Kalmuurin kuplahallissa eli Peakfin Arenalla (Urpiaisentie 11, 01450 Vantaa).

  Syksyn 2021 kerhot

  Syksyllä Futiskerho alkaa 12.8.2021. Kerhoon sisältyy valmennus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo. Jos kerhoon tulee keväältä jatkavia kerholaisia, on heidän hinta 40 € ja jatkavalle pelaajalle ei tule uutta palloa.

  Katso myös Perhefutiskerho, jota suosittelemme 2–4 vuotiaille lapsille.
  Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

  Joukkueenjohtaja
  Heidi Saarijärvi
  toimisto(at)kopse.org