Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top

  Futiskerho

  FUTISKERHO ALKAA 12.8.2021 -ILMOITTAUDU MUKAAN!

  Korson Palloseuran Futiskerho toivottaa tervetulleeksi 3–6 vuotiaat tytöt ja pojat, jotka haluavat tutustua jalkapalloon leikkien ja pelaillen. Futiskerhossa harjoitellaan monipuolisesti liikkumisen perustaitoja ja samalla jalkapallon käsittelyä lasten ehdoilla.
  Tarjoamme lapsille motivoivan ja positiivisen toimintailmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä. Toimintamme ydin ovat yhdessä toimiminen ja lasten huomioiminen, joihin jalkapallo tarjoaa loistavan mahdollisuuden. Futiskerho on osa Korson Palloseuran pelaajakasvatusta ja se on suunnattu liikunnasta sekä jalkapallosta kiinnostuneille lapsille.

  Futiskerhon ohjelman suunnittelee Korson Palloseuran junioripäällikkö, joka myös vetää kerhoa yhdessä juniorityöntekijöiden kanssa. Futiskerhon ohjelma on suunniteltu liikunta- ja palloleikkejä hyödyntäen ja ohjelmassa on seuraavia teemoja:

  • Joukkueessa toimiminen
  • Perustason säännöt
  • Kuljetus ja juokseminen
  • Laukaus ja maalinteko
  • Pallonkäsittely
  • Kehon hallinta

  Futiskerhon hinta on 49 euroa ja siihen sisältyy valmennus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo. Lapsella tulee olla säärisuojat heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kertaa, jotta vakuutus on voimassa.

  Kerhossa pelataan ja leikitään kerran viikossa torstaisin yhteensä 8 kertaa 12.8.2021 alkaen. Futiskerhon viimeinen kerta on 30.9.2021. Toimintaa järjestetään kello 17.00-18.00 Kalmuurin kuplahallissa eli Peakfin Arenalla (Urpiaisentie 11, 01450 Vantaa).

  Kerhon jatkosta tulee lisää tietoa syyskuun 2021 aikana

  Katso myös Perhefutiskerho, jota suosittelemme 2–4 vuotiaille lapsille.

  Huom! Elo-syyskuu 2021 kerhot ovat täynnä – lisää ilmoittautumisia ei enää oteta

  Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

  Kerho-ohjaaja
  Roosa Laurikainen
  roosa.laurikainen(at)kopse.org

   

  Instagram