Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us
Top

Futiskerho

Futiskerho on ensiaskel joukkuetoimintaan jalkapallossa!

Korson Palloseuran Futiskerho toivottaa tervetulleeksi 3–6 vuotiaat tytöt ja pojat, jotka haluavat tutustua jalkapalloon leikkien ja pelaillen. Futiskerhossa harjoitellaan monipuolisesti liikkumisen perustaitoja ja samalla jalkapallon käsittelyä lasten ehdoilla.
Tarjoamme lapsille motivoivan ja positiivisen toimintailmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä. Toimintamme ydin ovat yhdessä toimiminen ja lasten huomioiminen, joihin jalkapallo tarjoaa loistavan mahdollisuuden. Futiskerho on osa Korson Palloseuran pelaajakasvatusta ja se on suunnattu liikunnasta sekä jalkapallosta kiinnostuneille lapsille.

Futiskerhon ohjelman suunnittelee Korson Palloseuran junioripäällikkö, joka myös vetää kerhoa yhdessä juniorityöntekijöiden kanssa. Futiskerhon ohjelma on suunniteltu liikunta- ja palloleikkejä hyödyntäen ja ohjelmassa on seuraavia teemoja:

  • Joukkueessa toimiminen
  • Perustason säännöt
  • Kuljetus ja juokseminen
  • Laukaus ja maalinteko
  • Pallonkäsittely
  • Kehon hallinta
Futiskerhon hinta
  • Uusille kerholaisille hinta on 49 euroa ja siihen sisältyy valmennus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo.
  • Jatkaville kerholaisille hinta on 40 euroa ja siihen sisältyy valmennus ja kenttävuoro.

Varusteena oma juomapullo, urheiluun sopiva vaatetus (esim. shortsit ja t-paita tai verkkarit) sekä nappulakengät tai soveltuvat lenkkarit. Talvikaudella kerhon ollessa koulun salissa kenkien tulee olla sisäpelikenkiä. Lapsella tulee olla säärisuojat heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kertaa, jotta vakuutus on voimassa.

UUSI KERHOJAKSO ALKAA LOKAKUUN 2022 LOPUSSA

Seuraava kerhojakso on ajalla 28.10. – 16.12.2022.
Ilmoittautuminen kerhojaksolle avautuu 1.10.2022 kello 12:00. Tämä kerhojakso pidetään 

Korson koulun salissa (sama rakennus kuin uimahallilla) perjantaisin 

  • 3-4 vuotiaiden vuoro kello 17-18
  • 5-6 vuotiaiden vuoro kello 18-19

Ilmoittautuminen tehdään tämän sivun ilmoittautumislinkeistä (tietokoneella sivun oikea yläreuna, mobiili sivun alareunassa)

 

 

Katso myös Perhefutiskerho, jota suosittelemme 2–4 vuotiaille lapsille.
Kerhon vasuuhenkilön yhteystiedot:

Junioripäällikkö
Roosa Laurikainen
roosa.laurikainen(at)kopse.org

 

Instagram