Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

Futiskerho

Futiskerho on ensiaskel joukkuetoimintaan jalkapallossa!

Korson Palloseuran Futiskerho toivottaa tervetulleeksi 3–4 vuotiaat tytöt ja pojat, jotka haluavat tutustua jalkapalloon leikkien ja pelaillen. Futiskerhossa harjoitellaan monipuolisesti liikkumisen perustaitoja ja samalla jalkapallon käsittelyä lasten ehdoilla.
Tarjoamme lapsille motivoivan ja positiivisen toimintailmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä. Toimintamme ydin ovat yhdessä toimiminen ja lasten huomioiminen, joihin jalkapallo tarjoaa loistavan mahdollisuuden. Futiskerho on osa Korson Palloseuran pelaajakasvatusta ja se on suunnattu liikunnasta sekä jalkapallosta kiinnostuneille lapsille.

Futiskerhon ohjelman suunnittelee Korson Palloseuran junioripäällikkö, joka myös vetää kerhoa yhdessä juniorityöntekijöiden kanssa. Futiskerhon ohjelma on suunniteltu liikunta- ja palloleikkejä hyödyntäen ja ohjelmassa on seuraavia teemoja:

  • Joukkueessa toimiminen
  • Perustason säännöt
  • Kuljetus ja juokseminen
  • Laukaus ja maalinteko
  • Pallonkäsittely
  • Kehon hallinta
UUSI KERHOJAKSO ALKAA TAMMIKUUSSA 2024 

Kerhojakso on ajalla 17.1. – 27.3.2024 (10 kerhokertaa).

Huom. talvilomaviikolla ei kerhotoimintaa, eli ke 21.2.2024 ei kerhokertaa.

Futiskerhoa järjestetään Jokivarren koulun salissa keskiviikkoisin kello 17-18.

(Sorvatie 16, 01480 Vantaa)

Ilmoittautuminen kerhojaksolle avautuu tiistaina 12.12.2023 kello 12:00

Ilmoittautuminen tehdään tämän sivun ilmoittautumislinkeistä (tietokoneella sivun oikea yläreuna, mobiili sivun alareunassa)

Futiskerhon hinta Tammi – Maaliskuu 2024
  • 60 euroa ja siihen sisältyy valmennus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo uusille kerholaisille.

Varusteena oma juomapullo, urheiluun sopiva vaatetus (esim. shortsit ja t-paita tai verkkarit) sekä nappulakengät tai soveltuvat lenkkarit. Talvikaudella kerhon ollessa koulun salissa kenkien tulee olla sisäpelikenkiä. Lapsella tulee olla säärisuojat heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kertaa, jotta vakuutus on voimassa.

 
Katso myös Perhefutiskerho, jota suosittelemme 2–4 vuotiaille lapsille.
Kerhon vastuuhenkilön yhteystiedot:

Junioripäällikkö
Roosa Laurikainen
roosa.laurikainen(at)kopse.org

Instagram