Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

Futiskerho

Futiskerho on ensiaskel joukkuetoimintaan jalkapallossa!

Korson Palloseuran Futiskerho toivottaa tervetulleeksi 4–5 vuotiaat tytöt ja pojat, jotka haluavat tutustua jalkapalloon leikkien ja pelaillen. Futiskerhossa harjoitellaan monipuolisesti liikkumisen perustaitoja ja samalla jalkapallon käsittelyä lasten ehdoilla.
Tarjoamme lapsille motivoivan ja positiivisen toimintailmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä. Toimintamme ydin ovat yhdessä toimiminen ja lasten huomioiminen, joihin jalkapallo tarjoaa loistavan mahdollisuuden. Futiskerho on osa Korson Palloseuran pelaajakasvatusta ja se on suunnattu liikunnasta sekä jalkapallosta kiinnostuneille lapsille.

Futiskerhon ohjelman suunnittelee Korson Palloseuran junioripäällikkö, joka myös vetää kerhoa yhdessä juniorityöntekijöiden kanssa. Futiskerhon ohjelma on suunniteltu liikunta- ja palloleikkejä hyödyntäen ja ohjelmassa on seuraavia teemoja:

  • Joukkueessa toimiminen
  • Perustason säännöt
  • Kuljetus ja juokseminen
  • Laukaus ja maalinteko
  • Pallonkäsittely
  • Kehon hallinta
Futiskerhon hinta syyskausi
  • 49 euroa ja siihen sisältyy valmennus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo uusille kerholaisille.
  • 40 euroa jatkaville kerholaisille, jotka olleet mukana vuonna 2023.

Varusteena oma juomapullo, urheiluun sopiva vaatetus (esim. shortsit ja t-paita tai verkkarit) sekä nappulakengät tai soveltuvat lenkkarit. Talvikaudella kerhon ollessa koulun salissa kenkien tulee olla sisäpelikenkiä. Lapsella tulee olla säärisuojat heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kertaa, jotta vakuutus on voimassa.

UUSI KERHOJAKSO ALKAA ELOKUUSSA 2023  

Kerhojakso on ajalla 23.8. – 11.10.2023 (8 kerhokertaa)

Futiskerhoa järjestetään Aulis Aktia Areenalla, Jokivarren tekonurmella keskiviikkoisin klo 17-18.

(Sorvatie 18-20, 01480 Vantaa)

Ilmoittautuminen kerhojaksolle avautuu sunnuntaina 6.8.2023 kello 12:00

 

Ilmoittautuminen tehdään tämän sivun ilmoittautumislinkeistä (tietokoneella sivun oikea yläreuna, mobiili sivun alareunassa)

 

 

Katso myös Perhefutiskerho, jota suosittelemme 2–4 vuotiaille lapsille.
Kerhon vastuuhenkilön yhteystiedot:

Junioripäällikkö
Roosa Laurikainen
roosa.laurikainen(at)kopse.org

 

Instagram