Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us
Top

Futiskerho

FUTISKERHO JATKUU TOUKOKUUSSA 2022 -ILMOITTAUDU MUKAAN!

Korson Palloseuran Futiskerho toivottaa tervetulleeksi 3–6 vuotiaat tytöt ja pojat, jotka haluavat tutustua jalkapalloon leikkien ja pelaillen. Futiskerhossa harjoitellaan monipuolisesti liikkumisen perustaitoja ja samalla jalkapallon käsittelyä lasten ehdoilla.
Tarjoamme lapsille motivoivan ja positiivisen toimintailmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä. Toimintamme ydin ovat yhdessä toimiminen ja lasten huomioiminen, joihin jalkapallo tarjoaa loistavan mahdollisuuden. Futiskerho on osa Korson Palloseuran pelaajakasvatusta ja se on suunnattu liikunnasta sekä jalkapallosta kiinnostuneille lapsille.

Futiskerhon ohjelman suunnittelee Korson Palloseuran junioripäällikkö, joka myös vetää kerhoa yhdessä juniorityöntekijöiden kanssa. Futiskerhon ohjelma on suunniteltu liikunta- ja palloleikkejä hyödyntäen ja ohjelmassa on seuraavia teemoja:

  • Joukkueessa toimiminen
  • Perustason säännöt
  • Kuljetus ja juokseminen
  • Laukaus ja maalinteko
  • Pallonkäsittely
  • Kehon hallinta
Futiskerhon hinta
  • Uusille kerholaisille hinta on 49 euroa ja siihen sisältyy valmennus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo.
  • Jatkaville kerholaisille hinta on 40 euroa ja siihen sisältyy valmennus ja kenttävuoro.

Varusteena oma juomapullo, urheiluun sopiva vaatetus (esim. shortsit ja t-paita tai verkkarit) sekä nappulakengät tai soveltuvat lenkkarit. Lapsella tulee olla säärisuojat heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kertaa, jotta vakuutus on voimassa.

TOUKO-KESÄKUU 2022

Kerhossa pelataan ja leikitään kerran viikossa tiistaina yhteensä 8 kertaa 3.5.2022 alkaen. Futiskerhon viimeinen kerta on 21.6.2022.

Ilmoittautuminen tehdään tämän sivun ilmoittautumislinkeistä (tietokoneella sivun oikea yläreuna, mobiili sivun alareunassa)

Toimintaa järjestetään tiistaisin kello 17.00-18.00 Peakfin Arenalla (Urpiaisentie 11, Vantaa)

Kerhon jatkosta syksyllä tulee lisää tietoa viimeistään elokuun puoliväliin mennessä.

Katso myös Perhefutiskerho, jota suosittelemme 2–4 vuotiaille lapsille.
Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

Seuravalmentaja
Roosa Laurikainen
roosa.laurikainen(at)kopse.org

 

Instagram