Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Follow Us
Top

Perhefutiskerho

Löydä liikunnan ja yhdessä toimimisen iloa Perhefutiksesta!

Perhefutiskerho, tuttavallisemmin Perhefutis, on lapsen ja huoltajan yhteinen liikuntatuokio, jossa toimitaan leikkien ja tutustutaan pallon kanssa toimimiseen. Lapsi innostuu liikunnasta erilaisten leikkien ja pelien avulla sekä yhteisten onnistumisen hetkien myötä. Tarjoamme lapsille motivoivan ja positiivisen toimintailmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä.

Perhefutiksen ikärajasuositus lapsille on 2–4 vuotta eli se on suunniteltu vuosina 2018–2020 syntyneille tytöille ja pojille.

Perhefutiskerhon ohjelman suunnittelee Korson Palloseuran seuravalmentaja, joka myös vetää kerhoja yhdessä juniorityöntekijöiden kanssa. Futiskerhon ohjelma on suunniteltu liikunta- ja palloleikkejä hyödyntäen ja ohjelmassa on seuraavia teemoja:

  • Kehon hallinta (juokseminen, hypyt, tasapaino, kuperkeikat, ketteryys)
  • Yhdessä toimiminen
  • Välineiden kanssa toimiminen (pallon käsittely, temppurata)
Perhefutiskerhon hinta
  • Uusille kerholaisille hinta on 44 euroa ja siihen sisältyy valmennus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo.
  • Jatkaville kerholaisille hinta on 35 euroa ja siihen sisältyy valmennus ja kenttävuoro.

Varusteena oma juomapullo, liikuntaan sopiva vaatetus (esim. shortsit ja t-paita tai verkkarit) sekä urheilukengät/lenkkarit.  Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kertaa, jotta vakuutus on voimassa.

TOUKO-KESÄKUU 2022

Kerhossa pelataan ja leikitään kerran viikossa torstaisin yhteensä 7 kertaa 5.5.2022 alkaen. Helatorstaina 26.5.2022 ei kerhoa järjestetä. Perhefutiksen viimeinen kerta on 23.6.2022.

Ilmoittautuminen tehdään tämän sivun ilmoittautumislinkeistä (tietokoneella sivun oikea yläreuna, mobiili sivun alareunassa)

Toimintaa järjestetään torstaisin kello 17.00-18.00 Peakfin Areenalla (Tavitie 11, Vantaa)

Kerhon jatkosta syksyllä tulee lisää tietoa viimeistään elokuun puoliväliin mennessä.

Katso myös Futiskerho, jota suosittelemme 3–6 vuotiaille lapsille. 

Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

Seuravalmentaja

Roosa Laurikainen
roosa.laurikainen(at)kopse.org

Instagram