Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top

  Perhefutiskerho

  Löydä liikunnan ja yhdessä toimimisen iloa Perhefutiksesta!

  Perhefutiskerho, tuttavallisemmin Perhefutis, on lapsen ja huoltajan yhteinen liikuntatuokio, jossa toimitaan leikkien ja tutustutaan pallon kanssa toimimiseen. Lapsi innostuu liikunnasta erilaisten leikkien ja pelien avulla sekä yhteisten onnistumisen hetkien myötä. Tarjoamme lapsille motivoivan ja positiivisen toimintailmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä.

  Perhefutiksen ikärajasuositus lapsille on 2–4 vuotta eli se on suunniteltu vuosina 2016–2018 syntyneille tytöille ja pojille.

  Futiskerhon ohjelman suunnittelee Korson Palloseuran junioripäällikkö, joka myös vetää kerhoja yhdessä juniorityöntekijöiden kanssa. Futiskerhon ohjelma on suunniteltu liikunta- ja palloleikkejä hyödyntäen ja ohjelmassa on seuraavia teemoja:

  • Kehon hallinta (juokseminen, hypyt, tasapaino, kuperkeikat, ketteryys)
  • Yhdessä toimiminen
  • Välineiden kanssa toimiminen (pallon käsittely, temppurata)

  Perhefutiksen hinta on 49 euroa ja siihen sisältyy liikunnanohjaus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo. Lasku tulee olla maksettu ennen ensimmäistä kertaa, jotta vakuutus on voimassa.

  Kerhossa pelataan ja leikitään kerran viikossa torstaisin yhteensä 8 kertaa 6.5.2021 alkaen. Perhefutiksen viimeinen kerta on 24.6.2021. Toimintaa järjestetään kello 18.00-19.00 Kalmuurin kuplahallissa eli Peakfin Arenalla (Urpiaisentie 11, 01450 Vantaa).

  Syksyn 2021 kerhot

  Syksyllä Perhefutis alkaa 12.8.2021. Kerhoon sisältyy liikunnanohjaus, kenttävuoro, vakuutus sekä pallo. Jos kerhoon tulee keväältä jatkavia kerholaisia, on heidän hinta 40 € ja jatkavalle pelaajalle ei tule uutta palloa.

  Katso myös Futiskerho, jota suosittelemme 3–6 vuotiaille lapsille. 

  Joukkueen toimihenkilöiden yhteystiedot:

  Joukkueenjohtaja
  Heidi Saarijärvi
  toimisto(at)kopse.org