Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

Vaikuta seuran toimintaan sisältäpäin!

Suurin osa suomalaisista urheiluseuroista toimii vahvasti vapaaehtoisvoimin, näin myös meidän rakas KOPSEmme. Suuri kiitos ja kunnia kaikille, jotka tekevät vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoisrooleja on monia. Joukkueen toiminnan kannalta näkyvämpiä tällaisia ovat esimerkiksi valmentajan ja jojon tehtävä. Koko seuran toiminnan kannalta on yksi erittäin tärkeä vapaaehtoistehtävä, johon tarvitaan ihmisiä erilaisilla taustoilla, kokemuksella ja osaamisella. Tämä pesti on hallituspesti.

Syksyn kirpakka ilma on saapunut Korsoon ja se tarkoittaa, että Korson Palloseuran syyskokous kolkuttaa jo ovella. Syyskokouksessa valitaan seuran hallitukseen uusia jäseniä. Tarjolla olisi niin yksivuotista kuin kaksivuotista pestiä. Hallituksessa olo ei vaadi mitään erityistä osaamista, mutta mitä erilaisimmista taustoista ihmisiä tulee, sitä laajempaa on hallituksen yhteenlaskettu osaaminen ja kokemuspohja. Jalkapalloseuran hallituksessa ei itse tarvitse osata pelata tai valmentaa. Hallituksessa ei myöskään tarvitse olla jalkapallotietämyksen guru. Riittää, että olet oma itsesi ja sinulla on kiinnostusta viedä asioita eteenpäin.

Hallituksen tärkeimmät tehtävät ovat vuoden kiertoon liittyvien rutiinien läpivienti, strategian mukainen seuran johtaminen ja hallinnollisista asioista päättäminen. Hallituksella tulee olla halua viedä asioita eteenpäin ja tarvittaessa ottaa vastuuta, jotta sovitut asiat saadaan maaliin asti. Parasta hallitustyössä on mahdollisuus vaikuttaa siihen minkälaiseksi seura kasvaa ja kehittyy. Hallitustyössä näkee seuraelämän monet kasvot, sillä seuratyössä taustalla on usein moninaisia prosesseja meneillään. Osa näistä ei näy seuran arjessa tai jäsenistölle mitenkään, etenkään silloin kuin asiat luistavat. Esimerkkinä yhdestä hallituksen tehtävästä on budjetin laadinta.  Jos budjetissa ei olisi valmentajien koulutukseen ja kehittämiseen varattuja varoja, saattaisi se jollain aikavälillä näkyä valmennuksessa ja sen tasossa.

Korson Palloseuralla on tällä hetkellä hyvä pöhinä päällä. Jäsenmäärä ja toiminta kasvavat, taloudenhoito on hyvällä tolalla ja palkattu henkilökunta on vakiinnuttanut paikkansa. Nyt on hyvä hetki lähteä hallitukseen mukaan. Seuran syyskokous on lauantaina 18.11.2023 -tule mukaan ja tule valituksi. Jos haluat kuulla enemmän KOPSEn hallitustyöstä, laita viestiä tutulle tai tuntemattomalle hallituksen jäsenelle ja me puhumme sinut mukaan toimintaan!

Pidetään pallo liikkeessä,

Heidi Saarijärvi

Korson Palloseura/varapj

P.S. Hallituksen yhteystiedot löytyy täältä:

Seuran hallitus – KOPSE – Korson palloseura ry

Instagram