Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

  Follow Us
  Top

  KOPSE Futiskerhot ja nuorimmat juniorit – Syksy 2020

  Toteutus

  Kerhojen harjoitukset pidetään tiistaisin 4.8. – 13.10.2020 klo 18 – 19 Kalmuurin kuplahallissa (Peakfin Arena), os. Urpiaisentie 11.

  Lapsi voi siirtyä Futiskerhon ja Perhefutiskerhon välillä. Ilmoitus siirtymisestä sähköpostilla seuran toimistoon riittää.

  Nuorimman ikäkausijoukkueemme (PT13) harjoitukset syyskaudella 2020 pidetään tiistaisin klo 17.25 – 18.30 ja keskiviikkoisin klo 18.20 – 19.30 Jokivarren tekonurmella (os. Sorvatie 18) sekä sunnuntaisin klo 15.50 – 17.30 Peakfin Arenalla (os. Urpiaisentie 11).

  Futiskerhojen toiminta-ajatus

  Futiskerhossa lapset toimivat itsenäisesti ohjaajan innostaessa lapsia liikkumaan ja leikkimään. Huoltajat eivät osallistu valmentamiseen, mutta ovat aina lähellä tukena ja turvana lapselle. Harjoituksissa lapset saavat paljon uusia kavereita.

  Perhefutiskerhossa huoltajat, vanhemmat tai isovanhemmat toimivat lapsen tai lapsenlapsen kanssa. Lapsi kiinnostuu liikunnasta erilaisten leikkien ja pelien avulla ja jakaa innostuneisuuden muiden lasten kanssa, huoltajien ollessa koko ajan läsnä. Osa leikeistä tehdään ilman palloa ja osa pallon kanssa. Lapset tutustuvat jalkapalloon välineenä oman tahtinsa mukaan.

  Perhefutiksen suositusikä on 2 – 4 vuotta (2016 – 2018 syntyneille tytöille ja pojille).
  Futiskerhon suositusikä on 3 – 6 vuotta (2014 – 2017 syntyneille tytöille ja pojille).

  Ikäkausijoukkue PT13 Futiskerhon jälkeen

  Perhefutiskerhon jälkeen lapset voivat aloittaa Futiskerhossa heti kun se tuntuu sopivalta. Futiskerhon jälkeen lapsi voi jatkaa tytöille ja pojille tarkoitetussa PT13-joukkueessa. Nuorimmat pelaajat PT13:ssa ovat vuonna 2014 syntyneitä.

  Syksyn aikana tullaan perustamaan myös PT14 joukkue.

  Ikäkausijoukkueessa tulevat harjoitusten lisäksi ensimmäiset pelit ja lapsi saa kosketuksen pelaamiseen muita joukkueita vastaan. Pelien mukanaan tuoma lajin harrastamisen jännittävyys lisääntyy sopivasti, olematta kuitenkaan fyysisesti liian rankkaa tai stressaavaa.

  Ilmoittautuminen

  Ilmoittautumislinkit lisätietoineen futiskerhoihin ja PT13-joukkueeseen löytyvät joukkueiden sivuilta:

  futiskerho.kopse.org
  perhefutiskerho.kopse.org
  pt13.kopse.org

  Futiskerhojen hinta

  Futiskerhon ja Perhefutiskerhon hinta on 99 € (ensimmäinen kausi) ja 84 € (seuraavat kaudet). Lasku lähetetään ilmoittautuneille ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Perhejäsenmaksulla 150 € kaikki saman perheen lapset voivat osallistua joko Futiskerhoon tai Perhefutiskerhoon samalla kaudella.

  Hinta sisältää:
  • Pelipassin ja vakuutuksen (lapselle)
  • Pallon (kokoa 3) ja T-paidan (lapselle ensimmäisellä kaudella)
  • Kenttävuokran ja ohjaajien palkkion

  Lisätietoja

  Korson Palloseuran toiminnanjohtaja Heidi Saarijärvi

  Puhelin: 040 0283 873
  Sähköposti: toimisto(at)kopse.org