Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

KOPSE Futiskerhot ja nuorimmat juniorit – loppusyksy 2020

Toteutus 21.10. – 17.12.2020

Perhefutiskerho

Perhefutiskerhon harjoitukset pidetään keskiviikkoisin 21.10. – 16.12.2020 klo 18 – 19 Nikinmäen koulun salissa, os. Perhotie 27, Vantaa.

Futiskerho

Futiskerhon harjoitukset pidetään torstaisin 22.10. – 17.12.2020 klo 17 – 18 Korson koulun salissa 1, os. Kisatie 29, Vantaa.

Lapsi voi siirtyä Futiskerhon ja Perhefutiskerhon välillä. Ilmoitus siirtymisestä sähköpostilla seuran toimistoon riittää.

Futiskerhojen toiminta-ajatus

Futiskerhossa lapset toimivat itsenäisesti ohjaajan innostaessa lapsia liikkumaan ja leikkimään. Huoltajat eivät osallistu valmentamiseen, mutta ovat aina lähellä tukena ja turvana lapselle. Harjoituksissa lapset saavat paljon uusia kavereita.

Perhefutiskerhossa huoltajat, vanhemmat tai isovanhemmat toimivat lapsen tai lapsenlapsen kanssa. Lapsi kiinnostuu liikunnasta erilaisten leikkien ja pelien avulla ja jakaa innostuneisuuden muiden lasten kanssa, huoltajien ollessa koko ajan läsnä. Osa leikeistä tehdään ilman palloa ja osa pallon kanssa. Lapset tutustuvat jalkapalloon välineenä oman tahtinsa mukaan.

Perhefutiksen suositusikä on 2 – 4 vuotta (2016 – 2018 syntyneille tytöille ja pojille).
Futiskerhon suositusikä on 3 – 6 vuotta (2014 – 2017 syntyneille tytöille ja pojille).

Ikäkausijoukkue PT14 Futiskerhon jälkeen

Perhefutiskerhon jälkeen lapset voivat aloittaa Futiskerhossa heti kun se tuntuu sopivalta. Futiskerhon jälkeen lapsi voi jatkaa tytöille ja pojille tarkoitetussa PT14-joukkueessa.

Ikäkausijoukkueessa tulevat harjoitusten lisäksi ensimmäiset pelit ja lapsi saa kosketuksen pelaamiseen muita joukkueita vastaan. Pelien mukanaan tuoma lajin harrastamisen jännittävyys lisääntyy sopivasti, olematta kuitenkaan fyysisesti liian rankkaa tai stressaavaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislinkit lisätietoineen futiskerhoihin ja PT14-joukkueeseen löytyvät joukkueiden sivuilta:

futiskerho.kopse.org
perhefutiskerho.kopse.org
pt14.kopse.org

Futiskerhojen hinta

Futiskerhon ja Perhefutiskerhon hinta on 99 € (ensimmäinen kausi) ja 84 € (seuraavat kaudet). Lasku lähetetään ilmoittautuneille ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Perhejäsenmaksulla 150 € kaikki saman perheen lapset voivat osallistua joko Futiskerhoon tai Perhefutiskerhoon samalla kaudella.

Hinta sisältää:
• Pelipassin ja vakuutuksen (lapselle)
• Pallon (kokoa 3) ja T-paidan (lapselle ensimmäisellä kaudella)
• Kenttävuokran ja ohjaajien palkkion

Lisätietoja

Korson Palloseuran toiminnanjohtaja Heidi Saarijärvi

Puhelin: 040 0283 873
Sähköposti: toimisto(at)kopse.org

Instagram