Championship

Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Join The Club
Korson Palloseura ry (KOPSE) on Itä-Vantaalla toimiva jalkapalloon keskittynyt urheiluseura. Seuran perustehtävänä on tarjota kaikenikäisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa Korsossa ja sen lähialueilla.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow Us
Top

KOPSEn palkitut 2023

Palkitut -23

Kuvassa A-poikien joukkue. Eturivissä vasemmalta lukien Jallun pokaalin saanut Ken Kautto ja vieressä vuoden miespelaaja Leo Karaskuru. Takarivissä vasemmalla Teijo Parikka sekä takarivissä oikealla Konsta Karaskuru (vuoden valmentajat).
Vuoden miespelaaja 2023: Leo Karaskuru (A-pojat)

Leo on Kopse A:n menestyksen yksi tärkeimmistä pelaajista.
Taas tänäkin vuonna häneltä 100 % aktiivisuus sekä jatkuva tahto itsensä likoon lyömiseen, niin jokaisessa pelissä kuin treenissäkin. Leo pystyy pelaamaan jokaista kenttäpelaajan pelipaikkaa joukkuetta vahvistaen. Keskikentän keskustan herruus kääntyi kauden aikana peleissä lähes poikkeuksetta Kopselle ja tämä suurelta osin Leon työn, eli vahvan liikkeen, kaksinkamppailuvoittojen, katkojen sekä omille saatujen syöttöjen seurauksena. Leon rooli on äärimmäisen suuri, niin joukkueen hyökkäys- kuin puolustuspelaamisessa. Kauden aikana lukemattomat avaavat ja murtavat syötöt sekä kauden loppua kohti tihenevä viimeistely nostivat tämän jo vuosia runkopelaajana esiintyneen pelurin tällä kaudella Kopse A:n sarjanousujen ja SM-sarjapaikan saavuttamisen ehdottomaksi takuumieheksi.

Jallun Pokaali 2023: Ken Kautto (A-pojat)

Läpi kauden lähes suvereeni esitys vaativalla topparin pelipaikalla, erittäin vahvoja vastustajia vastaan. Ken tuo vahvan pelaamisen lisäksi positiivista asennetta ja huumoria niin koppiin kuin kentällekin. Ehdottomasti yksi joukkueen runkopelaajista.

Jallun Pokaali

Vuoden valmentaja(t): Konsta Karaskuru ja Teijo Parikka (A-pojat)

Joukkueen rima oli korkealla jo kauteen lähtiessä kevään 2023 Kakkosessa. Tästä huolimatta joukkue ylitti odotukset, kahdesti. Kevään eteläinen Kakkonen vaihtui syksyn valtakunnalliseen Ykköseen. Seuran toimistolla ajateltiin, että olisi hienoa, jos joukkue pystyisi sarjapaikan säilyttämään. Valmentajat ja joukkue päätti toisin. Kauden viimeisessä pelissä varmistui nousu ensi kevään SM-karsintasarjaan. Kaiken tämän ohella, on joukkueen pelitapa ollut pelaajia kehittävää ja katsojia viihdyttävää jalkapalloa. Konsta ja Teukka ovat pitkäjänteisen ja laadukkaan työn ansiosta kehittäneet pelaajia ikäluokkansa valtakunnalliselle huipulle.

Vuoden teko 2023: A-poikien nousu SM-karsintoihin keväälle 2024.

Kuvassa vuoden joukkue T10/11.
Vuoden joukkue 2023: T10/11

Joukkueessa on hyvä yhteishenki ja yrittämisen ilmapiiri. Pelaajat ja toimihenkilöt ovat onnistuneet luomaan hyvän struktuurin toiminnassaan. Mikä näkyy niin joukkueen tapahtumia ennen, aikana ja jälkeen. Joukkueen jokaisen peliryhmän pelitapa on pelaajia kehittävä ja siitä ei tingitä otteluissa.

Kuvassa vuoden 2023 naispelaaja Anni Jauhola (T10/11)
Vuoden naispelaaja 2023: Anni Jauhola (T10/11)

Anni on ottanut isoja harppauksia kehityksessä kauden aikana. Hyvä harjoittelu aktiivisuus, niin joukkueen harjoituksissa kuin seuran taitotreeneissä. Taitava pelaaja, joka on nopeudellaan jatkuva uhka 1v1 tilanteissa vastustajille.

KoHun treeneissä Petra-palkinnon saanut Tiina Forssell
Petra-palkinto: Tiina Forssell (KoHu)

Tehnyt paljon vapaaehtoistyötä Kopsessa vuosien varrella. Aina positiivinen, iloinen ja muita kannustava, pilkettä silmäkulmassa. Ottaa huomioon niin vanhat kuin uudetkin pelaajat, joukkueessa on helppo olla ja sinne on helppo soljahtaa myös sisään. Uhrautuu ja heittäytyy joukkueen puolesta niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Sisukas ja periksiantamaton taistelija futiskentillä!

Petra-Palkinto

Kuvassa vuoden toimihenkilö Marika Raudaskoski, palkinto jaettu KOPSEn toimistolla 21.11.2023.
Vuoden toimihenkilö 2023: Marika Raudaskoski

Marika on mahtava persoona. Hän on todella aikaansaava, idearikas ja innostava. Valmis toteuttamaan hulluimmatkin ideat, ja saa omalla esimerkillään muutkin niistä innostumaan – tulemaan mukaan ja toteuttamaan. Hän on iloinen ja energinen ja luo aina positiivista ilmapiiriä ympärilleen. Paljon naurua, mutta samalla saadaan paljon aikaan. Marika on mukana täydellä sydämellä, aina valmis auttamaan ja antamaan omaa aikaansa.

Vuoden kopselainen – Perhe Tuppurainen, palkinnon vastaanotti isä Janne Tuppurainen
Vuoden kopselainen 2023: Perhe Tuppurainen

Koko perhe on osa KOPSEa ja kaikki pelaavat KOPSEssa. Perhe on useamman joukkueen toiminnassa mukana aktiivisesti ja perheen vanhemmat antavat ison panoksensa kentällä, kentän laidalla ja joukkueen taustoissa joka viikko. Yksi lapsista toimii myös pelinohjaajana pelaamisen lisäksi ja esiintyy hyvänä esimerkkinä muille nuorille. Perhe Tuppurainen on upea esimerkki siitä, miten jalkapallo on koko perheen harrastus ja intohimo.

Kuvassa P10-joukkue ja keskellä vuoden pelinohjaajana palkittu Abbas Hamdan.
Vuoden pelinohjaaja 2023: Abbas Hamdan (P10)

Abbas on ollut hyvin aktiivinen pelinohjaaja, ja on ottanut ohjauksia myös hyvin lyhyellä varoitusajalla hoitaakseen esimerkiksi sairastapauksissa. Abbas on vielä nuori pelinohjaaja, mutta ohjaa jo mallikkaasti 8v8 -ottelut. Kuluneella kaudella hän on viheltänyt jo ensimmäiset aikuisten pelinsäkin KOPSE -seurapeliviikonlopussa.
Abbas saa poikkeuksetta positiivista palautetta ohjauksistaan, ja häntä toivotaan usein peleihin, joissa etukäteen tunnistetaan pelinohjaajalta vaadittavan jämäkkyyttä. Osoituksena tällaisesta oikeanlaisesta jämäkkyydestä Abbas puhutteli syyskaudella 2023 eräässä ottelussa huonosti käyttäytyvän aikuisen katsojan, ja toi selkeästi esiin kuka ottelussa toimii tuomarina.
Abbas on siis luotettava ja rohkea pelinohjaaja, joka on myös selvästi motivoitunut kehittymään tehtävässään.

Joukkueiden Tsempparit

P16

Anton Pesola, Jooa Harrila

P15

Joeldeep Singh, Miro Harjula

T14/15

Iines Pasanen, Janella Koivuluoma, Aino Moilanen

P14

Jimmy Do, Oskar Koskimäki, Leevi Sädevirta, Elias Keskimäki

T12/13

Rrezarta Berisha, Elina Piili, Olivia Mäkelä, Peppi Rämä

P13

Miljan Karaica, Aarni Paasonen, Tomas Nevalainen, Jasper Liete

P12

Jooa Hyökki, Casper Veijalainen, Vilho Nikkilä, Juho Kuivinen

T10/11

Christina “Kiki” Waja, Vlera Sogojeva, Sanni Vähälä

P10

Urho Nykänen, Reino Kangas, Kasper Kotamaa, Mikael Allen, Markus Bürkland

P07/08

Ilja Solovev, Egor Kudelin

A-Pojat

Joona Parikka

KopsAkat

Tiina Tammi

KoHu

Emilia Estola

CRPS FC

Christopher McDonald


Paljon onnea kaikille palkinnon saajille!

Historiaa:

Vuoden 2022 palkitut

Vuoden 2021 palkitut

Vuoden 2020 palkitut

Palkitut vuosina 2014-2019


Instagram